Regiebehandelaar
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Voor het circuit Ouderen- en Neuropsychiatrie zijn wij op zoek naar een:

Regiebehandelaar
met managementambitie
Onbepaalde tijd

Wie zijn wij?
Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1000 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Het circuit Ouderen- en Neuropsychiatrie is dé expert op het gebied van geestelijke gezondheidszorg voor ouderen en voor cliënten met niet aangeboren hersenletsel in Twente. In drie gespecialiseerde centra wordt het totale spectrum aan onderzoek, diagnostiek en behandeling in de basis GGZ en gespecialiseerde GGZ geboden.
Ons centrum voor Ouderenpsychiatrie staat voor onderzoek, advies, behandeling en begeleiding in ambulante setting en indien nodig opname in de kliniek. Daarnaast is er de mogelijkheid om via de groepsbehandeling diverse modules gedurende meerdere dagen per week te volgen.
Het Geheugencentrum is gericht op cliënten met een psychische en cognitieve stoornis, vaak ten gevolge van dementie of andere verwante stoornissen.

Wat ga je doen?
Je oefent jouw professie uit als Psychiater, GZ- of klinisch psycholoog, Specialist Ouderengeneeskunde of Verpleegkundig Specialist GGZ. Daarnaast draag je als regiebehandelaar de verantwoordelijkheid voor de integraliteit van het behandelproces en ben je voor alle betrokkenen, inclusief de cliënt en diens naasten, het aanspreekpunt voor de behandeling. Afhankelijk van jouw kennis, kunde en affiniteit kan je als regiebehandelaar zowel werkzaam zijn voor het Centrum voor Ouderenpsychiatrie als voor het Geheugencentrum.
Onze triage binnen het circuit verheldert de hulpvraag van cliënten en kan leiden tot het verrichten van diagnostiek, de inzet van psychologische begeleiding en behandeling, groepsbehandeling en/of doorverwijzing naar andere therapievormen.
Omdat Mediant de zorg steeds meer ook buiten de eigen locaties aanbiedt, werk je in diverse omliggende plaatsen in Twente.

Bij voorkeur combineer je jouw professie met die van programmamanager. Samen met de teammanager ben je verantwoordelijk voor het bewaken en bevorderen van de kwaliteit van de zorg en behandeling en draag je bij aan de ontwikkeling van ons zorgaanbod.

Jij hebt

 • Een afgeronde opleiding tot psychiater, GZ- of klinisch psycholoog, specialist ouderengeneeskunde of verpleegkundig specialist GGZ.
 • Meerdere jaren werkervaring als (regie)behandelaar en beschikt over didactische vaardigheden.
 • Een open houding, bent toegankelijk met een professionele afstand.

Jij bent

 • BIG geregistreerd.
 • Flexibel en kunt snel schakelen en anticiperen op kansen die zich voordoen.
 • In staat een voortrekkersrol te vervullen en vindt het een uitdaging om medewerkers te enthousiasmeren om zich te ontwikkelen en daarmee de kwaliteit van zorg te verhogen.
 • Creatief in je aanpak met een nuchtere insteek.

Wat krijg je er voor terug?

 • Een veelzijdige functie in een compacte en financieel gezonde organisatie.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen.
 • Werken in een professioneel en multidisciplinair team.
 • (geaccrediteerde) Refereerbijeenkomsten met uiteenlopende thema’s.
 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, uren in overleg.
 • Salaris passend bij de functie.
 • Voor het vervullen van de rol van programmamanager ontvang je een bruto toeslag van € 450 per maand.

Wij maken graag kennis!
En hopelijk is dat, na wat je gelezen hebt over ons, wederzijds.
Wij wisselen graag van gedachten over jouw vak en de invulling daarvan. Je hiervoor bellen of mailen met Monique Simons, manager bedrijfsvoering, telefoonnummer: 06-41563623 / mailadres: mh.simons@mediant.nl.

Volg ons!
Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan ook op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 07.34/1.40 - 1100 FJR/jbr-f
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Psychiater
Psycholoog GZ
Psycholoog klinisch
Verpleegkundig specialist
Publicatiedatum 30-07-2020
Reageer voor 01-09-2020
Nummer 54061
Doorsturen Bekijk PDF

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg