Regiebehandelaar
Trajectum

Functieomschrijving

Voor onze Dagbehandeling in Zutphen zijn wij op zoek naar een:

Regiebehandelaar

(Zutphen, 16 uur per week)

Wat ga je doen?

Binnen de Dagbehandeling werk je in een breed multidisciplinair team. Het team bestaat uit sociotherapeuten, vaktherapeuten, systeemwerker, psychiater, basis orthopedagoog en een KP-er in opleiding. We leiden geregeld nieuwe collega's op. De cliënten die behandeling volgen hebben allen een lichte verstandelijke beperking en bijkomende (psychiatrische) problematiek. Zij kunnen zowel vrijwillig als via een forensische titel in behandeling zijn. Jouw dag ziet er nooit hetzelfde uit. Bij binnenkomst om 8.30 start je met het MDO en bespreek je met je collega's hoe de dag er uit gaat zien. Tussen 09.00 en 15.00 zijn er cliënten aanwezig en zul je vooral bezig zijn met individuele en/of groepsbehandelingen. Daarnaast voer je taken uit die horen bij jouw rol als regiebehandelaar. Je voert intakegesprekken, stelt behandelplannen op, evalueert behandeltrajecten en voert waar nodig risicotaxaties uit. Naast de directe cliëntenzorg lever je een inhoudelijke bijdrage op het gebied van ontwikkeling van beleid en verbeteren van het product dagbehandeling. Zo zijn we onder andere bezig om steeds meer vanuit het schematherapeutisch gedachtengoed onze dagbehandeling vorm te geven. Ook begeleid je basis orthopedagogen/-psychologen en eventuele collega's in opleiding. 

Waar kom je te werken?

Jij komt te werken binnen de ambulante zorg van Trajectum in Zutphen. De ambulante zorg van Trajectum heeft een leidende positie in het ambulante veld voor onderzoek en behandeling van cliënten met een LVB en complexe problematiek. Trajectum biedt vanuit ambulant een integraal aanbod vanuit verschillende locaties in Assen, Enschede, Zwolle, Zutphen en Deventer. Jij komt te werken in Zutphen. Het aanbod in Zutphen bestaat uit poliklinische behandeling, dagbehandeling en FACT.

Functie eisen

Wie ben jij?

Als enthousiaste, daadkrachtige en stressbestendige collega weet jij van aanpakken en draag jij het ‘samendoen’ als een vanzelfsprekendheid uit. Je bent daardoor in staat medewerkers te binden en verbinden. Je kunt en wilt buiten de gebaande paden denken/behandelen. Daarnaast ben/heb je:

  • Een BIG registratie als GZ-psycholoog / Orthopedagoog Generalist;
  • Heb je ervaring en affiniteit met cliënten met een LVB en risicovol of onbegrepen gedrag;
  • Weet je van aanpakken: proactief en resultaatgericht werken doe je graag;
  • Ben je goed in het bewaken van structuur en overzicht. 

Herken je je in bovenstaande punten? Dan maken wij graag kennis met jou! 

Inschaling

Wat biedt Trajectum jou?

Naast een écht dynamische functie binnen een multidisciplinair team met een uitdagende doelgroep die volop in ontwikkeling en beweging is, bieden we je de kans om je optimaal te ontplooien. Binnen ons team heerst een sfeer waarin er ruimte is voor creativiteit en eigen initiatief. Uiteraard horen hier goede voorwaarden bij:

  • Een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden voor GZ-psychologen;
  • Salariëring conform de CAO Gehandicaptenzorg; afhankelijk van kwalificatie en ervaring;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden als: bedrijfsfitness, collectieve (zorg)verzekeringen en een fietsplan. 

Bijzonderheden

Word jij onze nieuwe collega GZ-Psycholoog/Orthopedagoog Generalist?

Heb je nog vragen, stel ze aan Loïs Berkhout, regiebehandelaar, GZ psycholoog in opleiding tot Klinisch Psycholoog van de Dagbehandeling: 0621347855. Solliciteren kan online via de website van Trajectum www.werkenbijtrajectum.nl. 

Wil je meer weten over Trajectum? Kijk voor meer informatie ook op: www.trajectum.nl.

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, standplaats Zutphen
Postcode 7202AG
Stad Zutphen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Loïs Berkhout, regiebehandelaar, 06-21347855
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 06-03-2023
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 05-04-2023
Nummer 118328

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum