Regieverpleegkundige
Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg

Wij hebben aandacht voor jou, zodat jij aandacht hebt voor onze cliënten. Onze overtuiging is namelijk dat als jij met plezier naar je werk gaat en trots over je werk praat, dat onze cliënten de goede zorg ervaren die ze nodig hebben. Past dit bij jouw visie? Ga dan voor de functie van regieverpleegkundige bij Driezorg!

Locatie
Voor locatie Berkumstede zoeken we een regieverpleegkundige voor minimaal 24 uur per week.

Werken als regieverpleegkundige..
..dat betekent dat jij een belangrijke rol hebt op het gebied van bevorderen van kwaliteit van zorg en welzijn. Zowel op locatie als in de rest van de organisatie. Je kan daadwerkelijk een verschil maken door de kwaliteit te bewaken én te verbeteren. Dit doe je door (on)gevraagd advies te geven, maar ook door het schrijven van verbetervoorstellen. Gelukkig sta je er niet alleen voor, maar werk je samen met jouw collega’s op locatie.

Binnen Berkumstede zijn er op dit moment 2 regieverpleegkundigen. Binnen onze locatie werken we nauw samen met de groep (afdelings)verpleegkundigen en onze locatiemanager. We zijn een enthousiast team waarin we korte lijnen hebben. We zien graag dat jij ons team met een frisse blik komt versterken. We staan open voor verandering en horen graag jouw visie op wonen met zorg, en van zorg naar leven.

Naast deze werkzaamheden voer je ook verpleegkundige werkzaamheden uit in zorgsituaties. Vanzelfsprekend volg je het zorgplan en voer je voorbehouden en (risicovolle) handelingen uit. Jouw collega's kunnen bij jou terecht om hun vakinhoudelijke deskundigheid te vergroten. Een mooie, extra taak in jouw functie als verpleegkundige. Verder neem je deel aan commissies en werkgroepen en ben je onderdeel van het interne auditteam.

Zoals je leest is het een zeer afwisselende functie waarbij volop ruimte is om je verder te ontwikkelen en waarbij je je nooit hoeft te vervelen!

Herken jij je in het volgende?

Je bent een enthousiaste, onderzoekende en kritische collega, die in verbinding met andere wil werken aan de verbetering van kwaliteit van zorg en welzijn. Je toont initiatief om verandering teweeg te brengen. Je beschikt over communicatieve vaardigheden waarmee je anderen kan enthousiasmeren en motiveren. Ben jij deze enthousiaste, onderzoekende collega die niet bang is om nieuwe ideeën in te brengen? Dan past deze functie bij jou!

Je bent in opleiding tot hbo-verpleegkundige, hebt interesse om de opleiding te gaan volgen of je bent al gediplomeerd hbo-verpleegkundige. We willen je van harte uitnodigen om te reageren.

Bijzonderheden

Wij bieden jou
Een salaris van minimaal € 2.798,67 en maximaal € 4.061,27 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Dit is conform FWG 50 van de cao VVT. Hier komt nog vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij. 

  • een contract voor onbepaalde tijd als dit jouw voorkeur heeft. We hebben vertrouwen in jou en in onze samenwerking.
  • een organisatie waar aandacht is voor jou en je collega’s
  • aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (meer hierover kan je hier lezen)

Word jij hier blij van?
Dan worden wij dat ook! Via onderstaande knop kun je jouw gegevens uploaden. We nemen vervolgens snel contact met je op. Heb je vragen die je eerst wilt stellen of wil je eerst meelopen en daarna een keuze maken? Laat het dan weten aan Vera Dijns, recruiter. via [email protected] of 06-50168027.

Deze vacature staat open zolang er geen geschikte kandidaat is gevonden. Zodra de geschikte kandidaat er is, sluiten wij de vacature.

Type Vacature
Organisatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg
Locatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg te Zwolle
Postcode 8032HX
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Vera Dijns - 0650168027 of via [email protected]
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 09-03-2023
Reageer voor 28-03-2023
Ingangsdatum 09-03-2023
Nummer 118461
Doorsturen Bekijk PDF