Regieverpleegkundige (HBO-V)
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Jij bent als regieverpleegkundige bij Marga Klompé een belangrijk aanspreekpunt en vraagbaak voor de medewerkers van de groepswoningen waar mensen wonen met een psychogeriatrische zorgvraag. Je bouwt aan voortdurende verbetering van de kwaliteit van zorg. Dit doe je door samen met de teams van de groepswoningen alwaar we een klimaat van leren en verbeteren willen scheppen door te reflecteren en samen analyses en verbeterplannen te maken. Je werkt aan deskundigheidsbevordering door collega’s te coachen, te begeleiden en te trainen in bijvoorbeeld de ABC-methodiek en door zelf expertise of een specialisatie in te brengen of te ontwikkelen.

Je werkt mee in of begeleidt locatie- of organisatie-brede projecten. Je levert hiermee een bijdrage aan het beleid van Marga Klompé. Je neemt de regie in samenwerking met collega’s, andere disciplines en het initiëren tot innovatie. Deze verantwoordelijkheid voel je niet enkel bij het dagelijks werk maar ook in de strategische richting van Marga Klompé.

Je bent in staat om en een bijdrage te leveren aan triage, diagnosestelling en het zorgleefplan. Je voert complexe verpleegkundige handelingen uit. Je werkt samen met collega regieverpleegkundigen, regiomanagers en ondersteunende functionarissen om mee te bouwen aan onze organisatie. Vanwege je rol die wij van je vragen werk je voornamelijk tijdens kantoortijden.

Functie eisen

Wij vragen van jou een HBO-V opleiding, bij voorkeur aangevuld met een post HBO opleiding.

Om teams goed mee te kunnen nemen in processen, beschik je over een gezonde dosis overtuigingskracht en doorzettingsvermogen. Je vindt het leuk om te adviseren en bent goed in het coachen en motiveren van collega’s.  

Je beschikt over kennis over zorginhoudelijke procedures, wet- en regelgeving en zorgtechnologie en je kan goed overweg met administratieve processen en bedrijfsvoering, en je hebt affiniteit met  de problematieken bij psychogeriatrische ouderen.

De kernwaarden van Marga Klompé: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

 

Inschaling

Samen zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze bewoners. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. De omvang van het contract is bespreekbaar, met een minimum van 24 uur tot 32 uur.

Daarnaast krijg je:

  • direct een contract voor onbepaalde tijd
  • een salariëring in schaal FWG 50 van de CAO VVT. Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald (min. € 2.468,- en max. € 3.582,- bij 36 uur per week) exclusief 8% vakantiegeld, 7,4% eindejaarsuitkering
  • prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, korting op diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen.

 

Bijzonderheden


Heb je vragen?
Heb je vragen over deze uitdagende vacature of wil je graag meer weten? Neem dan gerust contact op met Wilbert Rothman, regiomanager, te bereiken via 06-51298966

Enthousiast?
Voldoe jij aan bovenstaand profiel en wil jij samen met ons deze nieuwe functie op de kaart zetten binnen Marga Klompé? Dan komen we graag met jou in contact!

We nodigen je van harte uit om te solliciteren via onderstaande sollicitatie button. We zien je sollicitatie graag voor 18 november a.s. tegemoet. Bij aanmelding van geschikte kandidaten zullen we met de betreffende kandidaat in gesprek gaan. Heb je verder nog vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan even contact op met  ons HR team 0544-474100

Type Vacature
Intern nummer 384
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie verpleeghuis Pronsweide
Postcode 7101BH
Stad Winterswijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Publicatiedatum 25-10-2019
Reageer voor 18-11-2019
Ingangsdatum 01-12-2019
Nummer 49178

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)