Regieverpleegkundige in Aalten
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Hé, troubleshooter!
Heb je een momentje?

Wij zoeken voor onze locatie Beth San in Aalten een Regieverpleegkundige voor ons woonzorgcentrum
Zorg kan altijd beter, ook al doen we elke dag weer ons uiterste best. Daar heb je als geen ander oog voor. Het vraagt echt om een teaminspanning. Het maximale uit elkaar halen, zodat je blijft groeien en ontwikkelen. Want dan ga je met plezier naar je werk. Daar geloven we in.
Heb je een momentje om kennis te maken?

Met jouw kennis en ervaring weet je alles van het totale zorgproces. Vanuit dat overzicht zie je snel waar de verbeterpunten zitten. Dat weet je ook te vertalen naar advies voor de organisatie en coaching voor je collega’s. Maar je werkt ook graag zelf mee, zodat vanuit de praktijk een vraagbaak en ondersteuning kan zijn voor je omgeving. Kun je dat ook nog inzichtelijk maken in heldere verbeterplannen? Lees dan vooral verder.

Functie eisen

Op loopafstand van het centrum van Aalten, vlakbij het station, ligt woonzorgcentrum Beth San, dat ruimschoots voldoet aan de eisen van deze tijd. Beth San WZC bestaat uit 24 appartementen, een kapper, bibliotheek en een grand café aan de Ludgerstraat 17. Beth San is een spil in de buurt en heeft noaberschap en sport- en spelactiviteiten hoog in het vaandel. In het restaurant kunnen groepen van het dagcentrum, buurtbewoners en familie terecht voor een warme maaltijd, een hapje en een drankje, en voor activiteiten en ontmoeting. In het moderne gebouw met frisse kleuren zijn ook veel herkenbare afbeeldingen uit het verleden te zien.

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach.

Inschaling

• Regieverpleegkundige voor 24 of 32 uur per week voor onbepaalde tijd
• HBO-niveau
• schaal FWG 50 van de CAO VVT (€2.554 – €3.707)
• 8% vakantiegeld, en 8,33% eindejaarsuitkering
• fijne extra’s, zoals:
- een fietsplan en/of digitale middelen zoals een laptop, telefoon of tablet
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen

Bijzonderheden

Heb je vragen? Bel dan even met Sandra Veerbeek (Regiomanager) op 06-23400787 of mail naar s.veerbeek@szmk.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-51131669 (telefonisch of via de app) of per mail recruitment@szmk.nl.

Heb je een momentje? Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie voor 25 mei a.s. via onderstaande sollicitatiebutton.

Type Werkplein
Intern nummer 123
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie woonzorgcentrum Beth San
Postcode 7121EG
Stad Aalten
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 09-04-2021
Reageer voor 25-05-2021
Ingangsdatum 09-04-2021
Nummer 64577

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)