Regieverpleegkundige locatie Tolzicht in Brummen
Riwis Zorg & Welzijn

Functieomschrijving

Heb jij kwaliteit van zorg hoog in het vaandel en neem je graag het voortouw in ontwikkeling naar kleinschalige zorg? Dan zoeken we jouw!

De functie

De regieverpleegkundige stelt (her)indicaties voor clienten en organiseert het zorgproces, coördineert de zorg in de wijk en verleent zelf zorg in complexe situaties. Ondersteunt de teamleider op inhoud en organisatie van de zorgverlening rondom de cliënt. Naast het daadwerkelijk verlenen van zorg is de regieverpleegkundige verantwoordelijk voor de coördinatie van zorg, begeleiden, adviseren en coachen van collega’s daar waar het gaat om het uitoefenen van het beroep en draagt bij aan de ontwikkeling van professionele zorgverlening.

De afdeling
Binnen de afdeling intramuraal Tolzicht wonen zorgvragers die in meer of mindere mate afhankelijk zijn van zorg op lichamelijk en verstandelijk gebied. Je kunt hierbij denken aan hulp bij het wassen en aankleden, ondersteuning op het gebied van mobiliteit, maar tevens ook de ondersteuning wanneer er dementiële of somatische klachten optreden.
Afdeling intramuraal Tolzicht bestaat uit twee etages, met beide een kleinschalige huiskamer. In de huiskamer vinden de maaltijden plaats, maar er is vooral ruimte voor verschillende activiteiten zoals het lezen van de krant, het spelen van een spelletje, een gezellig praatje of om een kop koffie te drinken. Op iedere etage kunnen ongeveer 20 zorgvragers wonen. Iedere zorgvrager heeft zijn eigen appartement met zit-slaapkamer en een doucheruimte. Zorgvragers hebben de ruimte om aan activiteiten in- en buiten het huis deel te nemen

Bij Riwis kijken we zowel naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Ons doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. We maken mensen bewust wat daar voor nodig is en helpen ze dat te bereiken. Daarbij richten we ons op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). We bieden mensen ondersteuning die we zelf zouden willen krijgen als we in dezelfde kwetsbare omstandigheden zouden verkeren. We werken op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat we er met volle aandacht en onvoorwaardelijk voor mensen zijn en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Onze visie is strategie overstijgend.

Functie eisen

Van jou vragen wij dat je

 • een HBO opleiding Verpleegkunde hebt afgerond;
 • makkelijk overzicht houd over de werkzaamheden;
 • een coördinerende rol aan kan nemen;
 • de teamleider ondersteunt in de werkzaamheden;
 • collega's kunt coachen

Inschaling

 • 32 uur;
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT.  De functie Regieverpleegkundige is ingedeeld in FWG 50 (min. € 2.863,68 / max. € 3.942,98 bruto per maand bij fulltime dienstverband);
 • Inschaling is afhankelijk van ervaring;
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling door het volgen van diverse trainingen passend bij de functie;
 • We hebben een ruime verlofregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, de mogelijkheid om extra dagen te kopen en een werkkostenregeling;
 • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen.

Bijzonderheden

 • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
 • Herplaatsingskandidaten hebben voorrang;
 • Het opvragen van referenties is onderdeel van de selectieprocedure;
 • Je bent BIG geregistreerd;
 • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 19 september 2022  

Wil je meer informatie over Riwis Zorg & Welzijn, neem dan een kijkje op onze website.

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Jacqueline ter Wal (teamleider), telefoonnummer 06-82096951

Type Vacature
Intern nummer 107
Organisatie Riwis Zorg & Welzijn
Locatie Riwis Zorg & Welzijn, in Brummen
Postcode 6971CC
Stad Brummen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Jacqueline ter Wal (06-82096951)
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 04-08-2022
Reageer voor 19-09-2022
Ingangsdatum 04-08-2022
Nummer 113081
Doorsturen Bekijk PDF

Riwis Zorg & Welzijn

Riwis ondersteunt mensen met psychische, sociale of lichamelijke beperkingen bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. Riwis biedt verzorging en verpleging, thuiszorg, GGZ-begeleiding en diensten op het gebied van welzijn aan jongeren, gezinnen, volwassen en ouderen in de regio’s rondom Apeldoorn, Vaassen, Epe, Voorst, Twello, Brummen, Eerbeek, Doetinchem, Gendringen en Terborg. De visie van Riwis: voor mensen zoals jij en ik. Ieder mens kan in de situatie komen dat hulp van Riwis noodzakelijk is. Riwis biedt mensen ondersteuning die je zelf zou willen krijgen als je in dezelfde kwetsbare omstandigheden zou verkeren. De organisatie werkt op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat Riwis er met volle aandacht en onvoorwaardelijk met passie voor mensen is en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Riwis wil haar visie bereiken door net zo goed te kijken naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Het doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. Riwis maakt mensen bewust wat daar voor nodig is en helpt ze dat te bereiken samen met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Daarbij richt zij zich op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). Riwis vertrouwt ook in het eigen kunnen van haar medewerkers. Riwis biedt hen de ruimte zaken goed en snel te regelen in het belang van cliënten. Binnen de organisatie begeleiden en verzorgen ruim 700 medewerkers, 200 vrijwilligers en tientallen stagiaires meer dan 1000 cliënten.

Meer over Riwis Zorg & Welzijn