Regieverpleegkundige
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Vanwege het vertrek van een collega zoeken wij versterking. Jij bent als regieverpleegkundige voor de Vredense Hof en Berkhof bij Marga Klompé een belangrijk aanspreekpunt en vraagbaak voor onze bewoners en hun naasten en je collega’s. Je werkt deels mee in de zorg zodat je goed zicht hebt op de praktijk en een bijdrage kunt leveren aan triage, diagnosestelling en het zorg/behandelplan. Je bouwt aan voortdurende verbetering van de kwaliteit van zorg. Dit doe je door samen met het team een klimaat van leren en verbeteren te scheppen, door te reflecteren en analyses en verbeterplannen te maken. Je levert hiermee een bijdrage aan het beleid van Marga Klompé. Je werkt aan deskundigheidsbevordering door collega’s in de praktijk te trainen en door zelf expertise of een specialisatie te ontwikkelen. Je neemt de regie in samenwerking met collega’s, andere disciplines en het initiëren tot innovatie. Je voert complexe verpleegkundige handelingen uit.
In deze functie ga je samen met andere regieverpleegkundigen, regiomanagers en ondersteunende functionarissen mee bouwen aan onze organisatie. Vanwege je rol die wij van je vragen werk je voornamelijk tijdens kantoortijden, maar ben je flexibel inzetbaar waar nodig.

 

Over ons

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor bewoners. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.

Vredense Hof is een woonzorgcentrum in Winterswijk waar ook groepswonen mogelijk is voor mensen met lichamelijke klachten en voor mensen met dementie. Het woonzorgcentrum kenmerkt zich door een huiselijke sfeer en veel activiteiten. Er is contact met buurtbewoners. Zij doen mee met diverse activiteiten en maken gebruik van voorzieningen, zoals het restaurant. De appartementen bevinden zich in de locatie van Vredense Hof aan de Vredenseweg 81E. Op begane grond bevindt zich het Petit Café. Vredense Hof ligt aan de oostelijke rand van Winterswijk nabij weilanden en de Bataafse molen én vlakbij het centrum van Winterswijk.

Functie eisen

Om teams goed mee te kunnen nemen in processen, beschik je over een gezonde dosis overtuigingskracht en doorzettingsvermogen. Je vindt het leuk om te adviseren en bent goed in het coachen en motiveren van collega’s.
Je beschikt over kennis over zorginhoudelijke procedures, wet- en regelgeving en zorgtechnologie en je kan goed overweg met administratieve processen en bedrijfsvoering.
De kernwaarden van Marga Klompé: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.
Samen zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons team versterken? Graag gaan we met jou in gesprek. Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd ligt voor je klaar. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat.

Inschaling

HBO-niveau
 Minimaal 24 uur per week (uren per week zijn bespreekbaar)
 schaal FWG 50 van de CAO VVT
 8% vakantiegeld, en 8,33% eindejaarsuitkering
 fijne extra’s, zoals:
- een fietsplan
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen

Bijzonderheden

Bel dan even met Joris Schuurmans (regiomanager) via 0543- 546362 of mail naar [email protected]
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-82005970 (telefonisch of via de app) of per mail [email protected]

Heb je een momentje?

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie voor 30 november 2022 in via onderstaande sollicitatiebutton.

Type Doelgroepvacature
Intern nummer 391
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie woonzorgcentrum Vredense Hof
Postcode 7101LM
Stad Winterswijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige 4/6
Publicatiedatum 24-11-2022
Reageer voor 30-11-2022
Ingangsdatum 24-11-2022
Nummer 115783

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)