regieverpleegkundige Molenberg in Groenlo
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Zorg kan altijd beter, ook al doen we elke dag weer ons uiterste best. Daar heb je als geen ander oog voor. Het vraagt echt om een teaminspanning. Het maximale uit elkaar halen, zodat je blijft groeien en ontwikkelen. Want dan ga je met plezier naar je werk. Daar geloven we in.
Heb je een momentje om kennis te maken?

Met jouw kennis en ervaring weet je alles van het totale zorgproces. Vanuit dat overzicht zie je snel waar de verbeterpunten zitten. Dat weet je ook te vertalen naar advies voor de organisatie en coaching voor je collega’s. Maar je werkt ook graag zelf mee, zodat vanuit de praktijk een vraagbaak en ondersteuning kan zijn voor je omgeving. Kun je dat ook nog inzichtelijk maken in heldere verbeterplannen? Lees dan vooral verder.
Jij bent als regieverpleegkundige samen met het zorgteam verantwoordelijk voor het welzijn van cliënten van onze PG verpleegafdelingen Slatman en Lange Gang op de Molenberg (Slatman 28 cliënten verdeeld over 4 woningen en Lange Gang 15 cliënten verdeeld over 2 woningen). Je draait alle diensten en bent flexibel inzetbaar voor beide afdelingen. In de praktijk betekent dit 50% inzetbaar in de zorg en 50% werkzaam in de coördinatie- en beleidstaken in deze functie.

Functie eisen

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.

Inschaling

Regieverpleegkundige (PG)
 hbo-niveau
 schaal FWG 50 van de CAO VVT (€ 2.554 – € 3.707)
 28 of 32 uren per week, contract voor onbepaalde tijd
 8% vakantiegeld, en 8,3% eindejaarsuitkering
 fijne extra’s, zoals:
- een fietsplan en/of digitale middelen
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen

Bijzonderheden

Bel dan even met Judith Kroes (Regiomanager Oost Gelre) via 0544 47 4100 of mail naar J.Kroes@szmk.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-51131669 (telefonisch of via de app) of per mail recruitment@szmk.nl.

Type Vacature
Intern nummer 57
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie De Molenberg
Postcode 7141AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleeg- & Verzorgingshuizen
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Publicatiedatum 11-01-2021
Reageer voor 25-01-2021
Ingangsdatum 11-01-2021
Nummer 57029

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)