Regieverpleegkundige Revalidatie
Woonzorgconcern IJsselheem

Functieomschrijving

Regieverpleegkundige Revalidatie

Heb jij een visie op ouderenzorg en sta je hier echt voor? Zie je snel verbeterpotentieel om de kwaliteit van zorg naar een hoger niveau te tillen? En werk je graag in teamverband? Ga dan de uitdaging aan als regieverpleegkundige revalidatie bij IJsselheem!

Waar ga je werken?
IJsselheem biedt revalidatie in Zwolle en in Kampen. Revalidatiecentrum IJsselheem is gespecialiseerd in revalidatie van ouderen, maar ook jongere mensen kunnen voor hun revalidatie bij ons terecht. We bieden revalidatiezorg aan verschillende doelgroepen, o.a. na Covid-19 besmetting, maar ook hart/long-, orthopedische-, neurologische-, oncologische revalidatie en palliatieve zorg. Deze vacature is voor locatie Zwolle, team B1, waar revalidatiezorg na Covid-19 besmetting gegeven wordt en hart/longrevalidatie.

Functie eisen

Wat ga je doen?
Als regieverpleegkundige revalidatie lever je een belangrijke bijdrage aan het optimaliseren van het zorgproces, zowel op afdelingsniveau als afdelingsoverstijgend.  Je hebt een coachende, signalerende en reflecterende rol richting cliënten en collega’s. Je draagt bij aan het bevorderen van herstel, gezondheid en vitaliteit van individuele cliënten en de wijze waarop daar binnen het team invulling aan gegeven wordt.

In je werk ben je kritisch, zowel op je eigen handelen, als dat van collega’s. Verbeterpunten signaleer je tijdig en maak je bespreekbaar met collega verpleegkundigen, zorgkundigen, overige behandelaren maar ook met cliënten of naasten van de cliënt. Je doet verbetervoorstellen en draagt zorgt voor een goede implementatie hiervan binnen de afdeling. 

We werken multidisciplinair en zelforganiserend. Jij bent dan ook in staat om over de grenzen van je eigen werk heen te kijken maar wet hierbij voortdurend de verbinding met de afdeling te behouden. Je vervult hierin een echte voortrekkersrol

Wie ben jij?
Jij bent die verpleegkundige die net even iets meer uit je werk wil halen. Voor onze cliënten, het team maar natuurlijk ook voor jezelf. Jij krijgt er energie van als je de verwachting van de cliënt kunt overtreffen. Die ene dame waarvan iedereen twijfelde of ze weer lopend de deur uit kan toch weer te zien lopen, mede door jouw inspanningen, geeft je een gevoel van voldoening. Waar anderen een probleem zien, zie jij een uitdaging! Je kunt je goed inleven in de cliënten en schroomt niet je visie op herstel te delen en te toetsen bij collega’s.

Je bent een fijne collega waar je op kunt bouwen. Je weet vertrouwen en openheid te creëren. Je bent iemand die een visie heeft op kwaliteit van zorg en hiervoor durft te gaan staan. Je maakt dingen bespreekbaar, geeft feedback en staat er zelf ook voor open om feedback te ontvangen.

Verder voldoe je aan het volgende:

  • Je beschikt over een diploma HBO -Verpleegkundige niveau 5 of 6;
  • Je beschikt over een geldige BIG-registratie;
  • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg;
  • Je werkt 24 uur in de zorg en 8 uur uit de zorg, je bent flexibel inzetbaar waarbij je als regieverpleegkundige grotendeels regelmatige diensten werkt; 

Voor deze functie vragen we je een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

 

Inschaling

Wat krijg je van ons?
Naast een ambitieuze werkomgeving waar je vanuit je eigen deskundigheid en persoonlijkheid een wezenlijke rol speelt in de uitdagende klus waar we voor staan in de ouderenzorg én de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen, krijg je ook:

  • Een contract voor onbepaalde tijd, voor 32 uur per week;
  • Salaris tussen de €2.631,63 en €3.818,87 bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 50, CAO VVT);
  • 8% vakantiegeld (mei) en 8,33% eindejaarsuitkering (november);
  • Fiscale voordelen bij o.a. de aankoop van een (elektrische) fiets, laptop, mobiel of een fitness abonnement;
  • Uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
  • Een verantwoordelijke functie bij een innovatieve organisatie, met professionele collega’s en bovenal een prettige werksfeer!

Bijzonderheden

Heb je nog vragen?
Bel dan met Eveline Scheve, Regisseur, via telefoonnummer 06-82992160. Voor vragen over de procedure bel je met team werving en selectie op 038-3394410.

Solliciteren
Enthousiast? Wil je solliciteren? Doe dat dan vóór 27 september.

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure. 
Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet, interne kandidaten hebben voorrang.

Type Vacature
Organisatie Woonzorgconcern IJsselheem
Locatie Revalidatiecentrum IJsselheem Zwolle
Postcode 8025 AB
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 14-09-2021
Reageer voor 27-09-2021
Ingangsdatum 14-09-2021
Nummer 71110
Doorsturen Bekijk PDF

Woonzorgconcern IJsselheem

Woonzorgconcern IJsselheem biedt verschillende vormen van wonen, zorg en dienstverlening vanuit veertien locaties in de regio Kampen, Zwartewaterland en Zwolle. De activiteiten zijn er op gericht om de kwaliteit van leven van cliënten zo optimaal mogelijk te houden. Uitgangspunten hierbij zijn onder andere respect voor zelfstandigheid, keuzevrijheid, privacy en eigen identiteit. De verzorgingshuizen bieden samen zorg aan zo’n 553 cliënten. Het aantal verpleeghuisplaatsen binnen IJsselheem is 431. Daarnaast kunnen buurtbewoners in de wijk die grenst aan de locaties een beroep doen op de zorg en dienstverlening en zijn ze welkom om gebruik te maken van welzijnsactiviteiten en de faciliteiten van het restaurant. IJsselheem wil een goede en betrouwbare werkgever zijn. IJsselheem streeft een respectvol en zorgvuldig organisatiebeleid na, dat gericht is op behoud van de balans tussen organisatiebelangen en individuele belangen.

Meer over Woonzorgconcern IJsselheem