Regieverpleegkundige Stoevelaar/Anholtskamp
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij vindingrijk in het oplossen van knelpunten in complexe situaties? 
 • Heb jij organisatiebewustzijn, overtuigingskracht en overwicht? 
 • Heb jij aantoonbare ervaring in het samen met de teams optimaliseren van de kwaliteit van zorg? 
 • Heb jij ervaring in de ouderenzorg/geriatrische ziekenhuis zorg?

Dan gaan wij graag met jou in gesprek! 

Voor de locatie Stoevelaar in Goor en Anholtskamp te Markelo hebben wij de behoefte om onze kwaliteit van zorg te optimaliseren en voor te bereiden op de toekomst. Als Regieverpleegkundige betekent dit dat jij vanuit jouw kennis en ervaring de teams ondersteunt met het methodisch werken, kwaliteit van zorg, het inzetten van zorgtechnologie, anders werken en het goede gesprek voeren. Je bent een verpleegkundige met een coördinerende rol in de zorgverlening aan cliënten. Je hebt hierin meer ervaring en expertise dan de gemiddelde verpleegkundige en je bent in staat om complexe zorgsituaties te managen. De zorg wordt complexer en dit vraagt een multidisciplinaire manier van denken, werken en handelen. Praktisch, analytisch en abstract, dit is wat we zoeken in jou. We zijn op zoek naar een regieverpleegkundige met ervaring in de ouderenzorg of geriatrische zorg in het ziekenhuis.

Bij de Stoevelaar/Anholtskamp hebben we WLZ zorg, palliatieve zorg, ELV laag, VPT zorg en Gerontopsychiatrie. Jij bent als regieverpleegkundige ervaren met verschillende zorgvormen en adviseert, motiveert en stimuleert de teams. Jij weet op een coachende, enthousiaste en positieve wijze de collega’s te helpen in het optimaliseren van de kwaliteit van zorg.  Jij houdt je intensief bezig met de ontwikkeling van het team. Je signaleert de knelpunten en ontwikkelbehoefte en maakt samen met het team en in afstemming met de Manager Zorg een plan hoe je het team kan ondersteunen in groei, samenwerking en communicatie. Je neemt het team mee in het plan dat jullie gezamenlijk tot uitvoer brengen.  

Jij bent iemand met invoelend vermogen en organisatiebewustzijn. Want we doen wat we zeggen, en zeggen wat we doen. Je hebt ervaring in het overwinnen van weerstand door het inzetten van je enthousiasme, motivatie en communicatieve vaardigheden. Jij wordt intrinsiek gedreven om kwaliteit binnen de zorg te bevorderen en gevarieerde complexe zorgvragen te analyseren en op te lossen.  

We zien graag dat iemand flexibel inzetbaar is en aantoonbare ervaring heeft met complexe zorgvraag zowel intramuraal als extramuraal, eventueel aangevuld met geriatrische zorg in het ziekenhuis.

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde HBO Verpleegkundige opleiding 
 • Je kunt goed samenwerken en durft feedback te geven en te ontvangen 
 • Je bent vindingrijk in het oplossen van knelpunten in een complexe situatie 
 • Je bent organisatiesensitief, analytisch en praktisch 
 • Je hebt ruime coachende en motiverende vaardigheden 
 • Je houdt van dynamiek en afwisseling 

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 50 maximaal € 4.061,27 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Een organisatie die open staat voor jouw bijdrage voor verbetering van de zorg 
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden! 

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  
 
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken. Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden. Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein. Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Bijzonderheden

Interesse

Solliciteren via de link kan tot en met 26 mei.

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Goor, Carintreggeland Huis De Stoevelaar
Postcode 7471AB
Stad Goor
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij De recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vac[email protected]
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 5
Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 26-05-2023
Reageer voor 01-07-2023
Nummer 119506

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland