Regieverpleegkundige
Thuisgenoten

Functieomschrijving

De Regieverpleegkundige heeft als kernverantwoordelijkheid het monitoren van kwalitatief goede en passende zorg voor de cliënten van Thuisgenoten. De Regieverpleegkundige verkrijgt informatie uit de teams, van relatiebeheerders en de cliënt zelf om te achterhalen of de zorgbehoefte verandert en anticipeert hierop.

Wat ga je doen?

Als Regieverpleegkundige ben je het aanspreekpunt voor alle nieuwe cliënten. Je stelt de indicaties en het zorgplan op en voert de daarbij horende administratieve handelingen uit. In overleg met het team bepaal je de zorgmomenten en evalueer je hoe de zorgverlening verloopt. Wekelijks check je bij enkele bestaande cliënten van de verpleging & verzorging en van de huishoudelijke ondersteuning het zorgdossier of breng je hen een bezoek en stel je waar nodig de indicatie bij.
Je bent het eerste aanspreekpunt voor de EVV-ers en alle verpleegkundige vragen binnen de organisatie en verzorgt trainingen aan collega’s. Je hebt nauwe contacten met verwijzers en in het bijzonder transferbureaus. Daarnaast check je of cliëntendossiers conform de afspraken met de gemeente worden gehanteerd.

Functie eisen

Wat verwachten wij van jou?

 • Minimaal een afgeronde HBO-V opleiding aangevuld met coördinerende ervaring en een geldige BIG-registratie;
 • Kennis van de verschillende zorg- en dienstverleningsprocessen en je houdt je intensief op de hoogte van de ontwikkelingen in het vak- en werkgebied;
 • Zelfstandig, sociaal vaardig en goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
 • Goede contactuele eigenschappen, volharding en doorzettingsvermogen;
 • Integer, flexibel en een positieve instelling.

Inschaling

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende baan in de dynamische wereld van de thuis- en woonzorg;
 • De mogelijkheid om een belangrijke bijdrage te leveren aan groei en professionalisering van de organisatie;
 • Veel vrijheid om naar eigen inzicht te handelen;
 • Een contract voor circa 30 uur per week;
 • Inschaling vindt plaats afhankelijk van opleiding en werkervaring, conform CAO VVT;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (eindejaarsuitkering van 8,33%, uitstekende pensioenregeling).

Bijzonderheden

Wie zijn wij?

Thuisgenoten levert in Twente, Groningen, Doetinchem en Zeist hulp bij het huishouden, begeleiding, verpleging en verzorging met vier woon-zorglocaties (Wierden, Vroomshoop, Hengelo en Haaksbergen). Op het Centraal Bureau in Almelo zijn de stafafdelingen gepositioneerd. Doel van onze organisatie is het bieden van alle vormen van zorg, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en de aandacht krijgt voor alles wat het leven de moeite waard maakt. Er wordt gewerkt in kleinschalige teams, waardoor verantwoordelijkheid en eigen initiatief een belangrijk onderdeel van het werk is.

Solliciteer nu

Is deze functie je op het lijf geschreven?

Stuur dan je motivatie en cv  voor 28 september 2020 naar vacatures@thuisgenoten.nl of reageer via onderstaand formulier.

Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met Belinda Wessel via ons algemene telefoonnummer 088-0881549.

Type Vacature
Organisatie Thuisgenoten
Locatie Thuisgenoten Oost Nederland
Postcode 7604BD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Belinda Wessel
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 11-09-2020
Reageer voor 29-09-2020
Ingangsdatum 01-11-2020
Nummer 54731
Doorsturen Bekijk PDF

Thuisgenoten

Thuisgenoten levert in de regio’s Twente, Groningen, Doetinchem en Zeist hulp bij het huishouden, begeleiding, verpleging en verzorging. Daarnaast hebben wij drie woon-zorglocaties (Wierden, Vroomshoop en Hengelo) waar wij extramurale zorg verlenen. Bij het Centraal Bureau in Almelo zijn de stafafdelingen gepositioneerd. Doel van onze organisatie is het bieden van alle vormen van zorg, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en de aandacht krijgt voor alles wat het leven de moeite waard maakt. Wij zijn een vooruitstrevende organisatie die graag vooroploopt, zo maken wij gebruik van een digitale omgeving met behulp van tablets. Er wordt gewerkt in kleinschalige teams, waardoor verantwoordelijkheid en eigen initiatief een belangrijk onderdeel van het werk is.

Meer over Thuisgenoten