Regieverpleegkundige voor PG-groepswoningen
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Hey regie-houder, heb jij een momentje?

 

Over jou

Jij bent als regieverpleegkundige bij Marga Klompé een belangrijk aanspreekpunt en vraagbaak voor onze bewoners en hun naasten en je collega’s. Je werkt deels mee in de zorg zodat je goed zicht hebt op de praktijk en een bijdrage kunt leveren aan triage, diagnosestelling en het zorg/behandelplan. Je bouwt aan voortdurende verbetering van de kwaliteit van zorg. Dit doe je door samen met het team een klimaat van leren en verbeteren te scheppen, door te reflecteren en analyses en verbeterplannen te maken. Je werkt mee in of begeleidt locatie- of organisatie-brede projecten. Je levert hiermee een bijdrage aan het beleid van Marga Klompé. Je werkt aan deskundigheidsbevordering door collega’s in de praktijk te trainen en door zelf expertise of een specialisatie te ontwikkelen. Je neemt de regie in samenwerking met collega’s, andere disciplines en het initiëren tot innovatie. Je voert complexe verpleegkundige handelingen uit.
In deze functie ga je samen met andere regieverpleegkundigen, regiomanagers en ondersteunende functionarissen mee bouwen aan onze organisatie. Vanwege je rol die wij van je vragen werk je voornamelijk tijdens kantoortijden, maar ben je flexibel inzetbaar waar nodig.

Functie eisen

Over ons

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach.

Over je functie

Om teams goed mee te kunnen nemen in processen, beschik je over een gezonde dosis overtuigingskracht en doorzettingsvermogen. Je vindt het leuk om te adviseren en bent goed in het coachen en motiveren van collega’s.
Je beschikt over kennis over zorginhoudelijke procedures, wet- en regelgeving en zorgtechnologie en je kan goed overweg met administratieve processen en bedrijfsvoering.

Inschaling

HBO-niveau
 32 uur per week
 schaal FWG 50 van de CAO VVT (€2.554 – €3.707)
 8% vakantiegeld, en 8,33% eindejaarsuitkering
 fijne extra’s, zoals:
- een fietsplan
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen

Bijzonderheden

Heb je vragen?

Bel dan even met Wilbert Rothman (regiomanager) via 0543-546611 of mail naar w.rothman@szmk.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-51131669 (telefonisch of via de app) of per mail recruitment@szmk.nl

Heb je een momentje?

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie voor 11 juni 2021 in via onderstaande sollicitatiebutton.

Type Vacature
Intern nummer 99
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie verpleeghuis Pronsweide
Postcode 7101BH
Stad Winterswijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Publicatiedatum 20-05-2021
Reageer voor 23-07-2021
Ingangsdatum 20-05-2021
Nummer 68362

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)