Regio recruiter Noord- en Oost-Nederland (28-36 uur per week)
Fokus

Functieomschrijving

Als Regio recruiter vorm jij de verbinding tussen het primair proces in de regio en de regionale arbeidsmarkt, opleidingsinstituten, hogescholen en UWV. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces in de regio; van het uitzetten van de vacature tot het moment dat de vacature succesvol is ingevuld. Je bedenkt in nauwe samenwerking met de corporate recruiter, de collega’s van HR en Communicatie en het management primair proces creatieve ideeën om interessante doelgroepen te bereiken en je organiseert in samenwerking met het primair proces (cliënten en medewerkers) op regionaal niveau initiatieven om je ideeën om te zetten in opeenvolgende successen.

Je begeleidt potentiële medewerkers bij hun zoektocht naar hun droombaan binnen Fokus. Dit kan een student, zij-instromer, herintreder of professional betreffen. Je doet er alles aan om behoeftes en ambities te doorgronden en met zorgvuldigheid de juiste man/vrouw op de juiste plek te krijgen. Hierbij hecht Fokus veel waarde aan out of the box denken en niet traditionele achtergronden aanboren. Ook diversiteit staat hoog in het vaandel.

Je hebt regelmatig  en gestructureerd overleg met managers en planners in jouw regio over vacatureruimte en functie inhoud en stelt op basis hiervan aansprekende wervingsteksten op en verspreidt deze via verschillende kanalen. Je beoordeelt cv’s en je coördineert en voert selectiegesprekken met potentiële kandidaten samen met medewerkers en cliënten uit het primair proces in de regio. Je zorgt er hierbij voor dat alle kandidaten een positief gevoel overhouden aan de procedure.

Je bezoekt regionale scholen en beurzen/evenementen om Fokus als werkgever te promoten. Je bouwt een netwerk van goede kandidaten op, en beheert en onderhoudt deze. Je voert in afstemming met de manager arbeidsvoorwaardengesprekken met geselecteerde kandidaten.

Functie eisen

• Je hebt een afgeronde Mbo+ / Hbo-opleiding (bijv. in de richting van Commerciële Economie, Bedrijfskunde of Communicatie marketing).
• Je hebt minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als recruiter waarbij je ervaring hebt opgedaan met het werven en zoeken van kandidaten via diverse kanalen, waaronder LinkedIn Recruitment, social media en jobsites.
• Je bent een echte netwerker.
• Je beschikt over de capaciteiten om het ambassadeurschap van Fokus op regionaal niveau professioneel in te vullen.
• Je bent sociaal, energiek, creatief en resultaatgericht.
• Samenwerken vind je ontzettend belangrijk, je schakelt de hele dag met je collega’s in zowel het primair proces als staf en kan met hen meedenken. Daarnaast vind je belangrijk om cliënten bij jouw werkzaamheden te betrekken.
• Je kan zelfstandig werken, bent ondernemend en toont initiatief. Je bent zeer vaardig in het gebruik van social media en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke capaciteiten.
• Je woont in de regio en kent deze regio uitstekend.
• Je hebt veel zin en energie om bij ons aan de slag te gaan.

Inschaling

• Een uitdagende werkplek waar je kan bijdragen aan het oplossen van een van onze grootste uitdagingen, het werven en binden van de juiste medewerkers aan Fokus.
• Een dynamische rol in een nieuw te ontwikkelen functie waarbij geen dag hetzelfde is. Je werkt hierbij onder verantwoordelijkheid van de directeur ADL-assistentie in het primair proces.
• Een tijdelijke aanstelling van 28 a 36 uur per week voor de duur van een jaar met de intentie dit bij goed functioneren om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd.
• Een bruto maandsalaris tussen € 3.103 en € 4.145 euro (afhankelijk van ervaring en inhoudelijke kennis) conform cao Fokus schaal 9 bij een dienstverband van 36 uur.
• Daarnaast biedt Fokus goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder o.a. een eindejaarsuitkering, een NS abonnement 1e klas, een telefoon en een Surface.  

Fokus hanteert een hybride werkmodel waarin werken op projecten en kantoor wordt afgewisseld met het werken vanuit huis. 

Bijzonderheden

Ben je geïnteresseerd?
Je kunt tot en met 4 december solliciteren op deze functie. Jouw sollicitatiebrief kun je richten aan Anne Marie Weggelaar-Jansen, directeur ADL-assistentie en sturen naar [email protected] 

Nadere inlichtingen over deze vacature kun je inwinnen bij Anne Marie via 
[email protected]

Type Vacature
Organisatie Fokus
Locatie Fokus hoofdkantoor
Postcode 9721CB
Stad Groningen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 10-11-2022
Reageer voor 05-12-2022
Nummer 115435
Doorsturen Bekijk PDF

Fokus

Vrijheid en gewoon wonen voor mensen met een lichamelijke handicap, Fokus maakt het mogelijk. Dat doen we door - in zogenoemde Fokuswoningen - assistentie te verlenen bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). En dat 24 uur per dag, op afroep en aanwijzing. Zo heeft de cliënt de maximale vrijheid om het dagritme zelf te bepalen en te leven zoals hij dat wil. Een Fokusproject bestaat uit 12-20 woningen en een op loopafstand gelegen hulppost (ADL-eenheid). De woningen zijn volledig aangepast en liggen verspreid in een gewone woonwijk of appartementencomplex. Fokus is actief in heel Nederland. Er werken meer dan 2400 mensen bij Fokus op twee kantoren en ruim 90 Fokusprojecten (ADL-clusters). In Overijssel en Noordoost-Gelderland zijn Fokusprojecten in Zwolle, Apeldoorn, Harderwijk, Deventer, Hengelo, Enschede en Doetinchem.

Meer over Fokus