Regiomanager regio Flevoland
Omega Groep

Functieomschrijving

Omega Groep is een relatief jonge en visie gedreven organisatie. Twaalf jaar geleden is Omega Groep opgericht met als doel de menselijke maat meer terug te brengen in de zorg.  We zijn in die periode gegroeid naar een organisatie met diverse vestigingen, verspreid over Noord- en Midden-Nederland en Flevoland. Vanuit onze locaties hebben we een uitgebreid aanbod aan begeleidingsvormen. Zo kunnen onze cliënten bij ons terecht voor ambulante- of gezinsbegeleiding, werk of dagbesteding en woonbegeleiding. Onze zorg is beschikbaar voor mensen die ervoor kiezen. Mocht het nodig zijn, dan zoekt Omega Groep naar nieuwe, aanvullende vormen van hulp. Zo krijgen onze cliënten altijd hulpverlening op maat.  

Centraal in onze begeleiding staat de ontmoeting tussen mensen. Deze menselijke ontmoeting is het uitgangspunt voor zowel het cliënt-, als het personeels- en organisatiebeleid van onze organisatie. Vanuit de gedachte dat een cliënt meer is dan een optelsom van zorgvragen en een hulpverlener meer is dan een optelsom van kennis en competenties, staat het appèl dat de ene mens op de andere mens doet centraal. Zo vormen we tezamen een gezonde organisatie die ruimte biedt aan cliënten en medewerker waarbij ‘het gaat om wie je bent’. Erkenning, ontmoeting en vandaar uit een betekenisvolle relatie aangaan zijn belangrijke thema’s vanuit onze visie. 

Voor regio Flevoland zoeken wij een verbindende en gedreven regiomanager die met organisatiesensitiviteit en lef een bijdrage wil leveren aan de verdere ontwikkeling van onze groeiende organisatie.  

DE BAAN 

Regio Flevoland bestaat uit tien woonlocaties, twee ambulante teams en dagbesteding. Je geeft leiding aan een enthousiast en gedreven team van clustermanagers en gedragswetenschappers. Je stelt kaders en zet mensen zo in hun kracht, uitgaande van ieders eigen verantwoordelijkheid. Als integraal verantwoordelijk manager zorg je voor een optimale kwaliteit van zorg en begeleiding en een gezonde bedrijfsvoering. Daarnaast onderhoud je een intern en extern relatienetwerk. Je bent hierin proactief en ondernemend, gericht op het anticiperen op ontwikkelingen in de omgeving. Je rapporteert jouw bevindingen en ervaringen aan het bestuur en bent onderdeel van het managementteam.   

Functie eisen

JIJ 

Jij bent van een nature een echte verbinder. Dit doe je intern maar ook met externe partijen zoals gemeentes. Je doorziet de verschillende belangen en gaat hier adequaat mee om.  

Je bent organisatiesensitief, overziet op zowel strategisch als tactisch niveau de ontwikkelingen en kansen én weet deze te vertalen naar concrete acties. Je bent daarbij een volwaardige sparring-partner voor het bestuur. Je brengt jezelf mee in jouw werk, gaat voor eigenaarschap en stimuleert dit ook bij anderen. Je biedt de teams uit jouw regio stabiliteit, coaching, een (actief) luisterend oor. Organisatorisch ben je sterk.  

Verder vragen wij: 

  • Affiniteit met het contextuele gedachtengoed; 
  • Hbo+ werk- en denkniveau; 
  • Meerdere jaren managementervaring binnen een zorgorganisatie op strategisch en beleidsniveau; 
  • Een beschikbaarheid van 36 uur per week.  

Inschaling

ONS AANBOD 

Het betreft een dienstverband van 36 uur per week met een salaris conform de cao gehandicaptenzorg, functiegroep 65. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling, eindejaarsuitkering van 8,33% en een Persoonlijk Budget Levensfase.  

Bijzonderheden

VRAGEN? 

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan gerust contact op met Machteld Dijkslag, Regiomanager voor regio Overijssel en bereikbaar op 06-20650822 of Hans Hersevoort, Bestuurder, bereikbaar via het bestuurssecretariaat op 06-22421494. 

ONTMOETEN  

Herken jij jezelf in bovenstaand en ben je enthousiast geworden? Dan komen we graag met je in contact. Stuur uiterlijk zondag 9 mei 2021 jouw motivatiebrief en cv naar vacature@omegagroep.nl onder vermelding van 2021-13 Regiomanager Flevoland.  
 

De eerste selectiegesprekken zijn gepland op maandagmiddag 17 mei. Een selectieassessment maakt deel uit van deze selectieprocedure.  

TER INFO 

  • Deze vacature is intern en extern uitgezet bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur; 
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 
Type Vacature
Intern nummer 2021-13
Organisatie Omega Groep
Locatie Omega Groep
Postcode 8025 BC
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Manager
Manager => FWG 65
Zorgmanager
Publicatiedatum 13-04-2021
Reageer voor 09-05-2021
Ingangsdatum 13-04-2021
Nummer 65158
Doorsturen Bekijk PDF

Omega Groep

Het gaat om wie je bent Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms heb je een beetje hulp nodig. Geruststellende gedachte is dat dit voor alle mensen geldt. Wat altijd helpt is mensen in je nabijheid die het goed met je voorhebben. Bij Omega Groep staat de ontmoeting tussen mensen dan ook centraal. Deze menselijke ontmoeting is het uitganspunt van alles wat we bij Omega Groep doen. Het appèl wat de ene mens op de andere mens doet vormt de bron van onze relaties. Daarom zijn de erkenning van wat de cliënt nodig heeft om kwaliteit in zijn leven te ervaren èn de erkenning van wat de medewerker nodig heeft om daaraan een bijdrage te kunnen leveren verankerd in de visie van Omega Groep.

Meer over Omega Groep