Regisserend Wijkverpleegkundige Apeldoorn
TSN Thuiszorg

Regisserend Wijkverpleegkundige Apeldoorn

Als Regisserend Wijkverpleegkundige bij TSN Thuiszorg draag jij de eindverantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de zorg. Voor ons wijkteam in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een Regisserend Wijkverpleegkundige voor 28 tot 32 uur per week. Samen met collega RWV Lonneke en het team werk je nauw samen. Met als doel? De best mogelijke zorg te verlenen met oog voor de mens achter de zorgvraag. Als Regisserend Wijkverpleegkundige vragen wij van jou een coachende houding, uitstekende communicatieve vaardigheden en een duidelijke visie op de thuiszorg. Als Wijkverpleegkundige houd jij verbinding met de cliënt en de collega's door zelf mee te draaien op routes. De afwisseling tussen coördineren, regisseren, indiceren én uitvoeren maakt deze functie juist zo uitdagend en afwisselend. Geen cliënt is hetzelfde, geen dag is hetzelfde.

Het team in Apeldoorn groeit! Om die reden zijn we ter uitbreiding op zoek naar een tweede Regisserend Wijkverpleegkundige voor 28 tot 32 uur per week in Apeldoorn.

Functie eisen

Wij vragen:

 • Ervaring in de thuiszorg, bij voorkeur als Wijkverpleegkundige
 • Een diploma HBO- Verpleegkunde
 • Een geldige BIG registratie
 • Geregistreerd in het kwaliteitsregister of bereid dit te doen
 • Probleemoplossend vermogen
 • Doorzettingsvermogen
 • Een coachende en verbindende houding
 • Uitstekende communicatieve skills
 • Een dosis humor
 • Geldig rijbewijs

Het aanbod

Wat biedt TSN jou:

In jouw functie als Regisserend Wijkverpleegkundige krijg je veel vrijheden en verantwoordelijkheden. Er is ruimte voor eigen inbreng en initiatieven. Als organisatie zijn we innovatief en steunen we onze zorgprofessionals waar nodig.

Wat kan je van ons verwachten?

Een aantrekkelijke en afwisselende baan waar je actief bijdraagt aan de toekomst van TSN Thuiszorg. Daarnaast kan je de volgende arbeidsvoorwaarden verwachten:

 • Salaris conform FWG 50 van de CAO VVT (min. €2554,98- max. € 3707,64 per maand bij 36 uur per week)
 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst met de mogelijkheid tot vast
 • Voor 28 tot 32 uur per week
 • Ruime opleidingsmogelijkheden via TSN Leert
 • Werken in digitale omgeving met tablets en het programma Nedap ONS
 • Een ruime verlofregeling van ruim 29 dagen per jaar bij een 36-urige werkweek
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%

Nog even over ons

TSN Thuiszorg is een landelijke thuiszorgorganisatie met een sterke lokale focus. We staan dicht bij onze cliënten, medewerkers en sociale partners. We combineren inhoudelijke kwaliteit met een efficiënte werkwijze en oplossingsgericht vermogen. Samen met andere hulpverleners, mantelzorgers en vrijwilligers(organisaties) organiseren we de zorg altijd dichtbij.

Meer informatie of direct reageren?

Voor meer informatie over deze of andere vacatures kan je contact opnemen met de collega's van de Backoffice (050 524 1131 of via recruitment@tsn-thuiszorg.nl). Ook kan je bellen met Lonneke Zweverink, Regisserend Wijkverpleegkundige in Apeldoorn (0634087071). Direct reageren kan snel en eenvoudig door jouw cv achter te laten via deze link! We nemen dan snel contact met jou op!

De Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een navraag bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Type Vacature
Organisatie TSN Thuiszorg
Locatie TSN Verzorging & Verpleging Apeldoorn
Postcode 7314 KR
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige 4/6
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 03-06-2021
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 31-07-2021
Nummer 68707
Doorsturen Bekijk PDF

TSN Thuiszorg

TSN Verzorging & Verpleging is een landelijke, door de overheid erkende thuiszorgorganisatie, met sterke Twentse wortels. TNS is in 2001 opgericht door zorgverleners die ervan overtuigd waren dat thuiszorg efficiënter en beter kon worden georganiseerd, met als resultaat meer tijd en kwaliteit voor de zorg aan de mensen die dat hard nodig hebben. We hebben een sterke lokale focus en staan dicht bij onze cliënten, medewerkers en sociale partners. Door inhoudelijke kwaliteit, efficiënte werkwijze en oplossingsgericht vermogen te combineren zijn we een betrouwbare zorgaanbieder. Samen met andere hulpverleners, mantelzorgers en vrijwilligers(organisaties) organiseren we de zorg altijd dichtbij en voelen onze cliënten zich met recht 'verzorgd door TSN'.

Meer over TSN Thuiszorg