Relatiemanager Bedrijfsleven Regio Noordoost
Leger des Heils regio Noordoost

Functieomschrijving

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. De 7.000 professionals en 13.000 vrijwilligers van het Leger des Heils staan klaar voor circa 75.000 mensen per jaar.
Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl.

Regio Noordoost kenmerkt zich door teamspirit, lef en doorzettingsvermogen! We zijn actief in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en een deel van Overijssel en Flevoland. Ons bedrijfsbureau is gevestigd in Zwolle, met een dependance in Groningen. Vanuit het bedrijfsbureau zetten de ’medewerkers zich dagelijks in om de collega’s in de regio te ontzorgen in allerlei ondersteunende diensten.
Want een goed draaiende organisatie betekent goede zorg. En goede zorg, dat is waar we het verschil willen maken!
 FunctieomschrijvingEen deel van ons werk is niet gesubsidieerd, maar wel hard nodig: jij bent degene die dit onder de aandacht brengt bij bedrijven. Je verwoordt ons verhaal en onze impact helder en kunt anderen meenemen in dit verhaal. Je signaleert kansen voor samenwerkingen en bent zeker niet bang om over geld te praten. Zo leg je een stevige basis waarin de zakelijke markt in onze regio wordt aangeboord en de relaties met bedrijven worden ontwikkeld, onderhouden en uitgebreid. Je werkt - in samenspraak met de Regiodirecteur en de Landelijk Teamleider Relatiemanagement Bedrijven - een regionaal accountplan uit en bent verantwoordelijk voor de uitvoering en uiteindelijke realisatie daarvan.

In je werk sta je niet alleen. Je werkt nauw samen met je collega relatiemanagers van andere regio’s. Samen vormen jullie ook de vakgroep relatiemanagement. Ook werk je samen met de landelijke teamleider.

Functie eisen

- Je bent een ondernemende netwerker met commerciële inslag, die op creatieve wijze weet te boeien en te binden;
- Je hebt aantoonbare ervaring met accountmanagement of fondsenwerving;
- Je ziet voornamelijk kansen, bent proactief en weet de juiste zaken aan elkaar te koppelen;
- Je hebt hart voor onze doelgroep en wil bijdragen aan een mooiere samenleving
- Bij voorkeur heb je al een eigen netwerk opgebouwd in de regio Noordoost, dat je aan kunt boren voor deze nieuwe baan.
Bij het invullen van je sollicitatie zal worden gevraagd naar je christelijke levensovertuiging en hoe je deze vorm geeft in het dagelijks leven. Wil je hier meer over lezen? Kijk op legerdesheils.nl/identiteit.
 

Inschaling

- Salaris conform CAO Sociaal Werk schaal 9 of 10, afhankelijk van ervaring; ( max 4830,- bruto op basis van 36 uur per week )
- Een contract van 32 of 36 uur voor de duur van in eerste instantie 12 maanden, voortzetting van het contract behoort daarna tot de mogelijkheden;
- Een leaseauto
-
Een uitdagende werkomgeving waarin je zelfstandig en met veel flexibiliteit kunt werken en de spin in het web bent tussen onze interne organisatie en het bedrijfsleven;
- De mogelijkheid om je talenten in te zetten voor het goede doel. Jouw werk bij ons doet ertoe.

Bijzonderheden

We zien je sollicitatie met motivatie en curriculum vitae graag tegemoet voor 25-05-2020. Solliciteren kan via de sollicitatiebutton op deze pagina.

Het overleggen van een VOG en het maken van een assessment is vast onderdeel van ons aanstellingsproces.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Danny Riekerk, Landelijk Teamleider Relatiemanagement Bedrijven: tel. 06 135 585 14 of [email protected]
Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met Marjolein de Groot, via de mail op [email protected]
 

Type Vacature
Organisatie Leger des Heils regio Noordoost
Locatie Leger des Heils W&G Noordoost
Postcode 8025 AL
Stad Zwolle
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO CAO Sociaal Werk
Externe url Bekijk
Functie(s) Commercieel adviseur
Publicatiedatum 12-05-2022
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 25-05-2022
Nummer 110822

Leger des Heils regio Noordoost

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl
 
Binnen onze regio werken ca. 650 medewerkers en we zijn onderdeel van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg (W&G). Wij werken vanuit de gedachte dat ieder mens er toe doet en recht heeft op goede zorg. Wat zijn of haar afkomst of hulpvraag ook is. Onze drijfveren zijn rechtvaardigheid, solidariteit en professionaliteit. Met maatwerk willen we gericht zorg bieden, waarbij wij uitgaan van de mogelijkheden en ontwikkelingskansen van elke individuele deelnemer. Wij werken intensief samen met andere instellingen voor hulp- en zorgverlening, de gemeenten, woningcorporaties, bewonersorganisaties en overige belangrijke partijen.

Meer over Leger des Heils regio Noordoost