Roosterplanner
Atlant

Functieomschrijving

Heb jij het vermogen om problemen op te lossen en houd je wel van een puzzel en een uitdaging? Kun jij snel schakelen en nauwkeurig werken? Atlant heeft ruimte voor een:

Roosterplanner
24-32 uur

Kom jij ons team versterken
Ons team bestaat uit 14 enthousiaste, professionele roosterplanners. We werken decentraal op één of meer locaties van Atlant, tevens hebben we onderling vaak contact en werken we met regelmaat centraal met elkaar samen. 

Wat ga je doen
Geen dag is hetzelfde in deze baan! Omdat jij continu in contact bent met alle betrokkenen (zoals medewerkers, teamleiders, collega planners en ons flexbureau) weet je als geen ander hoe je mensen aan je kan binden. Je hebt een helicopterview en laat je niet uit het veld slaan als er problemen opduiken. Een uitdagende en soms hectische functie waarin jij het rustpunt bent. 
Als roosterplanner ben je verantwoordelijk voor het maken van een optimale, efficiënte en kostenbewuste planning. De zorgvraag van de bewoner is daarbij leidend voor het maken van een rooster. Natuurlijk denk je ook mee met de medewerkers op jouw locatie en bespreek je hun roosterwensen. Jij zorgt ervoor dat vraag en aanbod zo perfect mogelijk op elkaar aansluiten en begrijpt als geen ander dat een prettige samenwerking en positieve communicatie met het team daarbij van groot belang is. Je stemt af met de manager van je locatie en zorgt voor grip op de personele inzet door middel van een gedegen capaciteitsplanning, waarbij je eventueel een beroep kan doen op meer ervaren collega’s.
Uiteraard zorg je ook voor een correcte afhandeling van mutaties in het gepubliceerde rooster, je signaleert knelpunten in de planning, focust je daarbij nadrukkelijk niet alleen op de dag van morgen en je neemt de benodigde acties om deze knelpunten (structureel) op te lossen. 

Functie eisen

Wat neem jij mee
Als jij als een vis in het water bent in een baan waarin je dagelijks allerlei ballen in de lucht moet kunnen houden, nodigen we je van harte uit te reageren. We gaan met plezier een gesprek met je aan als je:
• Meerdere jaren ervaring hebt als (tactisch) personeelsplanner;  
• Beschikt over werk- en denkniveau op minimaal mbo niveau 4, 
• Goede computervaardigheden hebt (planningssoftware e MS Office, waarvan Excel de belangrijkste is). Kennis van het roosterprogramma Monaco is een pre;  
• Beschikt over kennis van relevante wet- en regelgeving, ATW en de CAO VVT;
• Tactvol, overtuigend,  en op de relatie gericht kunt communiceren;
• Goed om kunt gaan met tegengestelde belangen;
• Zelfstandig en accuraat kunt werken en met weerstand om kunt gaan;
• Een verbetermentaliteit hebt. 

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten
Wij bieden jou een kans bij een werkgever waar jij je verder kunt ontwikkelen! Verder:
• Een jaarcontract i.v.m. professionaliseren roosterproces 
• De mogelijkheid parttime te werken (24-32 uur);
• Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.159,64 (CAO VVT FWG 40) afhankelijk van kennis en ervaring;
• Een zelfstandige, gevarieerde baan;
• Goede opleidingsmogelijkheden;
• Werken bij een vitale, ambitieuze werkgever die bewust inzet op kwalitatief goed personeel en vernieuwing.

Bijzonderheden

Wil jij verder
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie tot uiterlijk 23 augustus 2022 via de knop “Solliciteren”.

Heb je nog vragen? 
Bel of app dan naar Helga Hartgers, 06 22 73 27 95, h.hartgers.atlant.nl.

We horen graag jouw verhaal!

Type Vacature
Intern nummer 94-22
Organisatie Atlant
Locatie Atlant
Postcode 7300AA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Planner
Publicatiedatum 05-08-2022
Reageer voor 23-09-2022
Ingangsdatum 05-08-2022
Nummer 113132
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant