Roosterplanner
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Ben jij organisatorisch sterk, een kei in plannen en de klantvriendelijke collega die wij zoeken? Dan hebben wij een mooie vacature voor jou in Deventer!

Tactus zoekt met ingang van 1 december a.s. een:

Roosterplanner | Deventer

(24-36 uur per week)

 • In de functie van roosterplanner ben je verantwoordelijk voor het opstellen, bijhouden en bewaken van de planning van de medewerkers binnen de 24-uurs voorzieningen van Tactus.
 • Je zorgt voor een optimale personeelsplanning per afdeling conform de CAO-GGZ en op basis van centrale en teamgebonden afspraken, normen en richtlijnen.
 • Daarnaast ben je in deze functie ook verantwoordelijk voor het beheren en inroosteren van de Flexpool.

Meer informatie over de locatie Keulenstraat in Deventer vind je hier.

Dit neem je mee

 • Je hebt minimaal een MBO diploma op niveau 4
 • Je hebt bij voorkeur kennis van de arbeidstijdenwet en de CAO-GGZ
 • Je hebt een goed ontwikkeld analytisch en probleemoplossend vermogen en hebt een nauwkeurige en zorgvuldige manier van werken. 
 • Het werken met ICT programma’s vind je leuk en ervaar je als een onmisbaar instrument voor je werk, bij voorkeur heb je ervaring met InPlanning.
 • Je beschikt over de juiste sociale en communicatieve vaardigheden waardoor je in staat bent om uitleg te geven over de totstandkoming van de personeelsplanning en te adviseren bij knelpunten. 

Dit bieden wij

Je krijgt een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de cao GGZ De functie is ingedeeld in FWG functiegroep 40. Het maximale, bruto salaris bedraagt € 2.949,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Naast een goed salaris, kun je rekenen op:

 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • Korting op bijvoorbeeld sporten bij je sportschool, een nieuwe fiets, telefoon of bon van bol.com.
 • Een digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je hier

Ben jij onze nieuwe collega?

Dat zouden we leuk vinden! Heb je interesse in deze boeiende functie bij Tactus en voldoe je aan het profiel? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Even goed om te weten:

Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uit maken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op sociale media plaatsvinden. Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Tactus vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag met zich meebrengt.

We proberen de vacature zelf in te vullen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 2019-233
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Deventer, locatie Keulenstraat - Hoofdkantoor
Postcode 7418ET
Stad Deventer
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Judith van der Velde, telefoonnummer 0613122349 of Petra Snel, telefoonnummer 0610293243
Functie(s) Planner
Publicatiedatum 04-11-2019
Ingangsdatum 1 december 2019
Reageer voor 15-11-2019
Nummer 49335
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever. Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg