Roosterplanner
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Ben jij organisatorisch sterk, een kei in plannen en de klantvriendelijke collega die wij zoeken? Dan hebben wij een mooie vacature voor jou in Enschede!

Als roosterplanner:

 • Ben je verantwoordelijk voor het opstellen, bijhouden en bewaken van de planning van de medewerkers binnen de 24-uurs voorzieningen van Tactus.
 • Zorg je voor een optimale personeelsplanning per afdeling conform de CAO-GGZ en op basis van centrale en teamgebonden afspraken, normen en richtlijnen.
 • Ook ben je verantwoordelijk voor het beheren en inroosteren van de Flexpool en, indien nodig, ben je ook zelf inzetbaar voor de flex.
 • Je bent organisatorisch sterk en hebt het vermogen om je helikopterview te behouden.
 • Je beschikt over een goede Nederlandse schrijftaal.

Dit neem je mee

 • Je hebt minimaal een MBO diploma op niveau 4.
 • Een aantoonbaar goed ontwikkeld analytisch en probleemoplossend vermogen en een nauwkeurige en zorgvuldige manier van werken.
 • Kennis van de arbeidstijdenwet en de CAO-GGZ is een pré.
 • Het werken met ICT programma’s vind je leuk en ervaar je als een onmisbaar instrument voor je werk, bij voorkeur heb je ervaring met InPlanning.
 • De juiste sociale en communicatieve vaardigheden waardoor je in staat bent uitleg te geven over de totstandkoming van de personeelsplanning en te adviseren bij knelpunten.

Dit bieden wij

Je krijgt een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 40. Het maximale, bruto salaris bedraagt € 3.037,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Naast een goed salaris, kun je rekenen op:

 • Een cao-salarisstijging tot en met 1 juni 2021, zoals omschreven in de CAO-GGZ.
 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • De mogelijkheid om op een eenvoudige manier te werken aan je eigen ontwikkeling door middel van onze digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Deelname aan de FiscFree-regeling van Tactus: schaf voordelig een nieuwe elektrische fiets, computer, telefoon of tablet aan of sport met korting.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze website.

Wil je eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Ingrid Riethorst, manager, op 06 - 51006620. Zij vertelt je er graag meer over.

Type Vacature
Intern nummer 2019-233
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Enschede, locatie Vlierstraat
Postcode 7544GV
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Ingrid Riethorst, manager, op 06 - 51006620.
Functie(s) Planner
Publicatiedatum 13-11-2020
Ingangsdatum 13 november 2020
Reageer voor 27-11-2020
Nummer 55975
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg