SENIOR SALARISADMINISTRATEUR
Saxenburgh

Ben jij de ervaren (SENIOR) SALARISADMINISTRATEUR op wie wij kunnen rekenen?

José en Monique werken bij de salarisadministratie van Saxenburgh: ‘Met ons team zorgen we voor de maandelijkse verloning voor onze bijna 2.000 collega’s. Ons werk is afwisselend en we hebben de vrijheid om naar eigen inzicht met de juiste tools de klus te klaren. Teamwork is hierbij het sleutelwoord. Er is een prettige en informele sfeer en je hoeft je niet te vervelen. Er liggen met verschillende CAO’s en verschillende regelingen bij Saxenburgh genoeg uitdagingen.

Hoe ziet het werken er als salarisadministrateur er uit?
Jij verzorgt samen met je collega-salarisadministrateurs de volledige salarisverwerking van A tot Z en alles wat daar bij komt kijken en zorgt dat iedereen op tijd zijn of haar juiste salaris ontvangt. Voor jouw aandachtsgebied ben jij aanspreekpunt en vraagbaak voor onze manager P&O, P&O adviseurs, leidinggevenden en medewerkers. Je verzorgt rapportages als daar om gevraagd wordt. Je denkt proactief mee met de processen en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de CAO VVT en CAO Ziekenhuizen. Je kent de nieuwste wet- en regelgeving en je geeft vanuit jouw vakgebied gevraagd en ongevraagd advies over het juist toepassen hiervan binnen onze afdeling P&O. Onze personeels- en salarisadministratie verwerken we via het personeelsinformatiesysteem AFAS. Naast je werkzaamheden zijn er ook genoeg mogelijkheden om jezelf nog meer te ontwikkelen binnen jouw vakgebied.

Wat hebben onze collega’s nodig?
Wij zoeken een zeer ervaren en deskundige (senior) salarisadministrateur met een gedegen kennis van AFAS. Je vindt het fijn om veel afwisseling te hebben in je werkzaamheden. Je overziet de processen rondom de salarisverwerking snel en neemt graag het initiatief bij het optimaliseren van onze workflows en werkprocessen. Het doorvoeren van veranderingen in de salarisverwerking door toepassing van de juiste wet- en regelgeving of CAO-wijzigingen kunnen wij met een gerust hart aan je overlaten. Je hebt een positieve instelling, bent accuraat, zelfstandig, kunt snel schakelen en werkt gestructureerd, ook in tijden van piekbelasting en onder tijdsdruk. Daarnaast heb je een proactieve houding en is het prettig om met je samen te werken. Je hebt HBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van je  Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL). Als je ook de Vakopleiding Payroll Services (VPS) hebt, is dat mooi meegenomen.

Over de afdeling
De salarisadministratie is onderdeel van de afdeling P&O van Saxenburgh, die verder bestaat uit de personeelsadministratie, P&O adviseurs, opleidingsadviseurs en de manager P&O. Je werkt nauw samen met onze twee collega’s van de salarisadministratie en jullie zorgen samen voor de continuïteit van de gehele salarisadministratie. Daarnaast ben je een ondersteuning voor onze gehele P&O afdeling  voor wat betreft de toepassing van de juiste wet- en regelgeving alsmede de cao-wijzigingen in de salarisverwerking.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een leuke en zeer afwisselende baan waarin je werkt met verschillende CAO’s en waar je je vak als salarisadministrateur proactief en allround kunt uitvoeren. Jij zorgt ervoor dat onze medewerkers kunnen rekenen op een juiste salarisbetaling en jouw bijdrage en expertise vanuit je vakgebied wordt erg op prijs gesteld!  

  • Wij zoeken een collega voor een dienstverband tussen 24 tot 32 uur per week. Gedeeltelijk thuiswerken is mogelijk;
  • Salaris is minimaal € 2.759,- en maximaal € 3.922,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 50);
    • Er komt nog vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van een jaar met perspectief op verlenging voor onbepaalde tijd
  • Er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Je kunt solliciteren tot uiterlijk 1 februari 2023. Twijfel je en wil je eerst nog wat vragen stellen? Dat kan! Neem dan contact op met Sylvia van der Meulen, P&O adviseur, via (0523) 27 62 85 of [email protected]

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.22.181
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Sylvia van der Meulen via (0523) 27 62 85 of [email protected]
Functie(s) Salarisadministrateur
Publicatiedatum 18-01-2023
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-02-2023
Nummer 116431
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh