VERPLEEGKUNDIGEN ZIEKENHUIS (FLEXPOOL)
Saxenburgh

Wij zijn op zoek naar VERPLEEGKUNDIGEN die onze FLEXPOOL willen versterken

Hoe ziet het werken in de Flexpool er uit?
Via de flexpool zorgen we voor vervanging van medewerkers, voor korte of middellange duur, op alle zorgafdelingen, binnen de polikliniek in ons ziekenhuis en onze ouderenzorg locaties. Samen met de collega’s van de afdeling waar je gaat werken geef je zorg aan de patiënten.

Jouw taken hangen natuurlijk af van de afdeling/locatie waar je werkt, maar altijd staat de aandacht en de zorg voor de patiënt / bewoner voorop.

Als flex verpleegkundige wordt je op meerdere verschillende afdelingen ingezet en volg je scholingen / e-learnings om je kennis te verbreden.

Als flex verpleegkundige ben je zowel op langere termijn (twee maanden vooruit) als op korte termijn (binnen een paar uur) beschikbaar. Jouw rooster zal dan ook bestaan uit diensten die je twee maanden van te voren weet (middellange duur), maar zeker ook diensten die pas kort van te voren bekend zijn.

Wat hebben onze collega’s / patiënten nodig?
Je hebt minimaal een MBO-V diploma en je hebt ervaring opgedaan op een klinische verpleegafdeling.

Daarnaast ben je een professional en straal je vertrouwen en rust uit. Je werkt volgens de regels van kwaliteit en veiligheid. Je kunt zelfstandig werken, maar ook in een team voel jij je thuis.

Jouw inbreng binnen de afdeling wordt op prijs gesteld, zowel gevraagd als ongevraagd. Je wilt verdieping in het vakgebied en je verder ontwikkelen. En uiteraard ben je inzetbaar in alle diensten (ook op korte termijn) op alle dagen en op alle afdelingen, ook in onze ouderenzorg.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh. 

Wat kunnen wij jou bieden?
Wij bieden jou een uitdagende functie in de mooiste zorgorganisatie in onze regio. Je gaat werken met enthousiaste collega’s en doet veel ervaring op binnen diverse afdelingen.

  • Hoeveel diensten per week je wilt invullen is afhankelijk van het aanbod en van jouw wensen. In principe wordt een beroep op onze medewerkers in de flexpool gedaan, als er op de afdelingen verminderde beschikbaarheid is bij het vaste personeel.
  • Salaris is minimaal € 2.319,- en maximaal € 3.322,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Z, FWG 45)
    • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van 1 jaar
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je en wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact op met Ciska de Jong, medewerker Planbureau, (0523) 27 6962.

Je kunt uiterlijk reageren tot 2 december a.s. De vacature wordt tegelijkertijd intern en extern geplaatst. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op: 
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.21.113
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 2
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Ciska de Jong (medewerker Planbureau) (0523) 27 6962
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 18-11-2021
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 02-12-2021
Nummer 71664
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh