Schoonmaakmedewerker(s) interne dienst - Flexpool
Atlant

Functieomschrijving

Ben jij iemand die het heerlijk vindt om alles weer spik en span te hebben? En doe je dit niet alleen voor het oog, maar ook voor de hygiëne? Wij zijn op zoek naar meerdere:
Schoonmaakmedewerker(s) interne dienst -Flexpool
 
12 - 20 uur
Kom jij ons team versterken
Als schoonmaakmedewerker interne dienst kom je te werken binnen een gezellig team, waarin je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt binnen jouw functie. Behalve de Schoonmaak, vallen onder de interne dienst ook de recepties, linnenkamer, technische dienst en vervoer & transport. Samen met jouw collega’s maak jij onderdeel uit van het schoonmaakteam, maar je werkt nauw samen met het zorgteam op de afdeling. Daarnaast sta je in nauw contact met bewoners en collega’s. De sfeer onder collega’s is informeel en dat draagt eraan bij dat iedereen bereid is elkaar te helpen als dat nodig is. Elke dag ga jij met jouw collega’s de uitdaging aan om het weer schoon te krijgen.

Wat ga je doen
Wij zoeken meerdere medewerkers die beschikbaar zijn voor 12-20 uur in de week, afhankelijk van de vrijgekomen uren en jouw eigen flexibiliteit, om schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. De inzet van de werkzaamheden zijn binnen heel Atlant en ook in de weekenden. We hebben locaties in Apeldoorn, Ugchelen en Beekbergen met verschillende doelgroepen, bewoners met dementie, het syndroom van Korsakov, Huntington of Chronische psychiatrische verpleeghuiszorg. Dit kan op één of meerdere locaties plaatsvinden. Je gaat zelfstandig algemene ruimtes en kamers van bewoners schoonmaken, waaronder ook het sanitair en eventueel vloeronderhoud. Bij ziekte en/of vakanties van andere collega’s spring je waar mogelijk bij op afdelingen.

Functie eisen

Wat neem jij mee
Je hebt praktische kennis van en ervaring met schoonmaak taken en hygiëneregels. Daarnaast heb je affiniteit met de doelgroep(en) van Atlant. Verder is het belangrijk dat:
• We vragen een goede beheersing van de Nederlandse taal, omdat je contact hebt met onze bewoners. 
• Je fysiek en conditioneel sterk bent i.v.m. het fysieke schoonmaakwerk;
• Je flexibel kunt omgaan met wijzigingen in planning. Totaal overzicht kunnen behouden;
• Je representatief bent, een klantgerichte en gastvrije houding hebt (zet de bewoner centraal) en affiniteit hebt met de zorg;
• Je in staat bent zelfstandig te werken en zelfstandig je werkzaamheden in te plannen.

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten
Behalve een salaris van maximaal 2.271,94 euro (FWG 15, cao VVT) bieden wij:
• Een werkplek bij een proactieve organisatie waar je de ruimte krijgt om je te ontplooien en jezelf te zijn;
•  In eerste instantie een contract voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren wordt deze verlengd. Heb je al een vaste aanstelling bij Atlant, dan behoud je deze.
• Werken bij een werkgever die jaarlijks een volleybaltoernooi organiseert.

Bijzonderheden

Wil jij verder? 
Stuur dan jouw actuele cv en korte motivatie in via de knop “Solliciteren”. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor indiensttreding.

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier.

Weten hoe solliciteren bij Atlant gaat? Kijk mee en volg de sollicitatie van Sander!

Heb je nog vragen?
Bel of app dan Leon Hoogenberg (coördinator facilitaire zaken) op 06 83 12 78 90.

We horen graag jouw verhaal!

Type Vacature
Intern nummer 111-21
Organisatie Atlant
Locatie Atlant
Postcode 7300AA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 26-11-2021
Reageer voor 14-12-2021
Ingangsdatum 19-11-2021
Nummer 73016
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant