SchoonmaakSTERREN (ook als vakantiekracht) in Harderwijk
Verian

Wat ga je doen?

Steeds meer cliënten willen graag huishoudelijke hulp van Vérian ontvangen. Om die reden zoeken wij in Harderwijk SCHOONMAAKSTERREN (uren in overleg)!

Dagelijks leveren wij met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Als schoonmaakSTER van Vérian ben je, in je eigen buurt, de helpende hand van onze cliënten. Wil jij ook dankbaar werk verrichten met veel vrijheid? 

Ook voor de vakantieperiode (tot en met oktober) zijn wij op zoek naar vakantiekrachten. Ben jij op zoek naar een vakantiebaan waarin je werk en vrije tijd goed kan combineren? Lees dan verder en reageer dan snel!

Onze schoonmaakSTERREN verrichten huishoudelijke taken in de vertrouwde omgeving van onze cliënten. Hierbij moet je denken aan het verzorgen van het huishouden, zoals bedden opmaken en verschonen, stofzuigen, ramen wassen en het sanitair schoonmaken.

Wat bieden wij jou?

  • Je komt in loondienst bij Vérian Huishoudelijke Hulp B.V. als medewerker huishoudelijke verzorging;
  • Jouw werkuren en werkdagen zijn in overleg, zodat je werk en privé prima kunt combineren;
  • Je werkt dichtbij huis;
  • Jouw salaris is conform de CAO-VVT met daarbij opbouw verlofuren, vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Als vakantiekracht wordt je ook goed betaald, minimaal € 11,14 per uur!
  • Op termijn zijn er opleidingsmogelijkheden voor een functie in de Verzorging & Verpleging.  

Wat vragen wij van onze SchoonmaakSTERREN?

  • Je hebt geen specifieke opleiding nodig. Wij vinden het veel belangrijker dat je zorgzaam en vriendelijk voor onze cliënten bent;
  • Je bent representatief en je kunt zelfstandig werken;
  • Je wilt de allerbeste zorg leveren aan onze cliënten;
  • Je spreekt en schrijft duidelijk Nederlands;
  • Je bent in het bezit van een vervoersmiddel (bijv. een fiets).

Vertel het rond!
Ben je geïnteresseerd of ken je iemand in jouw omgeving die mogelijk geïnteresseerd is in (vakantie)werk bij Vérian? Breng het onder de aandacht! Wij zien je sollicitatie met cv graag tegemoet. 

Solliciteren kan via onderstaand formulieren. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je die per mail stellen aan werving@verian.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Gemeente Harderwijk
Postcode 7336 BA
Stad Apeldoorn
Werkveld Huishoudelijke ondersteuning en begeleiding
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 10-06-2021
Reageer voor 20-07-2021
Ingangsdatum 10-06-2021
Nummer 68474
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian