Huishoudelijke ondersteuners in Berg en Dal
Verian

Vind je het leuk om met ouderen en/of in jonge gezinnen te werken? Wil je een bijdrage leveren aan hun welzijn en houd jij van een gezellig praatje tijdens je werk? Dan is deze baan geschikt voor jou! 

Wij zijn op zoek naar Huishoudelijke ondersteuners

Wat ga je doen? 
Voor de cliënt ben jij als huishoudelijk ondersteuner van onschatbare waarde! Je bent te gast bij cliënten thuis en in overleg met de cliënt verricht je huishoudelijke taken. Hierbij moet je denken aan het verzorgen van het huishouden, zoals bedden opmaken, verschonen, stofzuigen, ramen wassen en het sanitair schoonmaken. 

Naast het verrichten van huishoudelijke taken is het ook belangrijk dat je signaleert als het wat minder gaat met de cliënt. Je houdt je oren en ogen open!

De cliënten waar je mee gaat werken zijn woonachtig in (de omgeving van) Berg en Dal.

Wat bieden wij jou?

 • Waardevol en dankbaar werk. Je komt bij Vérian in dienst als medewerker huishoudelijke verzorging;
 • Een parttime functie van maatschappelijk belang die je goed kunt combineren met je thuissituatie;
 • Je bepaalt in overleg je werktijden met een maximum van ongeveer 20 uur per week
 • De mogelijkheid om op zaterdagochtend tussen 8.00 en 12.00 uur of door de week tussen 17.00 en 20.00 uur te werken;
 • Je werkt bij cliënten die bij jou in de gemeente wonen, zodat je meestal op de fiets of scooter naar het werk kunt;
 • Jouw salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao VVT. Je bouwt verlofuren, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering op én ontvangt een fietsvergoeding.  

Wil jij je graag verder ontwikkelen? Dan zijn er op termijn opleidingsmogelijkheden voor een functie in bijvoorbeeld de Verzorging & Verpleging.  

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt geen specifieke opleiding nodig. Wij vinden het veel belangrijker dat je zorgzaam en vriendelijk voor onze cliënten bent;
 • Je hebt een open houding en kunt je goed inleven in een ander;
 • Je bent betrouwbaar, gemotiveerd en zelfstandig; de cliënt kan rekenen op je komst!;
 • Je bent representatief;
 • Je spreekt en schrijft duidelijk Nederlands;
 • Je bent in het bezit van een vervoersmiddel (een fiets of een scooter);
 • We vragen aan iedere nieuwe medewerker een verklaring omtrent gedrag. 

Wie zijn wij?
Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan de zorg voor onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Ons uitgangspunt is dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden. Met elkaar verlenen we de beste zorg en ondersteuning.

Vérian is één van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging.

Vertel het rond!
Ben je geïnteresseerd of ken je iemand in jouw omgeving die geïnteresseerd is in werken bij Vérian? Breng dan deze vacature onder de aandacht! En wij zien je sollicitatie met cv graag tegemoet.

Solliciteren kan via onderstaand formulier. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je die per mail stellen aan [email protected]

Wij zijn met regelmaat op zoek naar nieuwe collega’s. Deze vacature heeft dan ook geen sluitingsdatum. Wij nemen binnen 10 werkdagen, na ontvangst van je sollicitatie, contact met je op om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Gemeente Berg en Dal
Postcode 7336 BA
Stad Apeldoorn
Werkveld Huishoudelijke ondersteuning en begeleiding
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Thuishulp
Vakantiewerk huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 16-11-2021
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 31-03-2022
Nummer 68950
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian