Huishoudelijke ondersteuners gezocht in Wijchen
Verian

Vind jij schoonmaken een eitje? En ben jij op zoek naar een vakantiebaan waarin je werk en vrije tijd goed kan combineren? Dan zijn wij in Wijchen op zoek naar jou!

Huishoudelijk medewerker gezocht!

Voor de zomervakantie zijn we op zoek naar vakantiekrachten voor de Huishoudelijke verzorging. Wij vinden het erg belangrijk dat onze cliënten de zorg krijgen die ze gewend zijn, ook tijdens de vakantieperiodes. Ben jij die enthousiaste vakantiekracht die graag voor anderen door het stof gaat?

Wat houdt het werk in?
De Huishoudelijk medewerker ondersteunt cliënten in het huishouden. Je bent van onschatbare waarde. Werkzaamheden die je zoal voor de cliënt of samen met de cliënt uitvoert zijn:

  • Schoonmaken van de badkamer, het toilet en de keuken
  • Afstoffen, stofzuigen en dweilen

Het is dankbaar werk en het wordt ook nog eens goed betaald, minimaal € 11,89 per uur! Daarnaast kun je in overleg je uren flexibel indelen, zodat er nog vrije tijd over blijft om bijvoorbeeld iets leuks te doen met vrienden.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt geen specifieke opleiding nodig. Wij vinden het veel belangrijker dat je zorgzaam en vriendelijk voor onze cliënten bent.
  • Je bent representatief en kunt zelfstandig werken.
  • Je spreekt en schrijft duidelijk Nederlands.
  • Je bent in het bezit van een vervoersmiddel (bijv. een fiets).

Vertel het rond!
Ben je geïnteresseerd of ken je iemand in jouw omgeving die mogelijk geïnteresseerd is in vakantiewerk bij Vérian? Breng het onder de aandacht! Wij zien je sollicitatie met cv graag tegemoet.

Solliciteren kan via onderstaand formulier. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je die per mail stellen aan [email protected]

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Gemeente Wijchen
Postcode 7336 BA
Stad Apeldoorn
Werkveld Huishoudelijke ondersteuning en begeleiding
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Thuishulp
Vakantiewerk huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 08-07-2022
Reageer voor 24-09-2022
Ingangsdatum 08-07-2022
Nummer 68948
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian