Secretaresse / procesondersteuner
Accare

Waar ga je werken en wat houdt de functie in?

Voor ons secretariaat op de locatie Deventer zijn wij per direct op zoek naar een procesondersteuner. Je komt te werken in een team van enthousiaste procesondersteuners die onderdeel uitmaken van het totale secretariaat van Overijssel+ met locaties in Apeldoorn, Deventer, Hardenberg, Harderwijk, Hengelo, Kampen, Steenwijk en Zwolle.

Als procesondersteuner op de front-office zorg je er samen met je collega’s voor dat de dag vlekkeloos verloopt. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de voortgang, bewaking en afronding van alle administratieve processen rondom de cliënt. Je fungeert als vraagbaak voor cliënten en behandelaren. Onder je werkzaamheden valt ook (complex) agendabeheer, ondersteunen van teamvergaderingen en het onderhouden van contact met cliënten of derden via telefoon en e-mail. Kortom, je weet zowel je interne als externe klant goed te bedienen.

Wie ben jij?

Als procesondersteuner frontoffice ben je tevens teamsecretaresse van één van de teams binnen de regio. Jouw taak is om de ondersteunende rol zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je bent gewend om veel zaken tegelijk aan te pakken en tot een goed einde te brengen. Je kunt goed organiseren, zorgt voor overzicht en structuur. Je bent nauwkeurig en beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Je hebt goede digitale vaardigheden, waaronder goede kennis van Word en Excel. Ervaring met XMCare is een pre.

We vinden een flexibele, praktische instelling een must. Daarnaast vinden we het belangrijk dat we elkaar op een positief-kritische manier kunnen aanspreken.  Je bent een teamspeler, niet snel van je stuk te brengen en je bent communicatief vaardig. Je kunt snel schakelen, durft besluiten te nemen en prioriteiten te stellen. Jij bezit het hele pakket, maar weet je wel te onderscheiden. Hoe? Je durft vragen te stellen aan directe collega’s, hebt lef, initiatief en ambitie om de administratieve processen optimaal te laten verlopen. Je bent een klantgerichte persoonlijkheid die ervan houdt om met elkaar goed werk af te leveren.

Word jij enthousiast van deze vacature en wil je op ons secretariaat in Deventer komen werken en heb je minimaal een afgeronde opleiding op MBO+ werk- en denkniveau en ben je voor 24 uur per week beschikbaar? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren!

Wie zijn wij?

Accare is een academische  en ambitieuze organisatie voor jeugd ggz, die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing. We werken vanuit 30 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en zijn ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan  is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject. We kunnen zo werken, omdat we een academisch centrum zijn, buiten de kaders durven denken en continu onderzoek doen naar onze behandelingen. Op die wijze innoveren we voortdurend naar de best bewezen werkzame zorg.

Accare is een organisatie waar de kwaliteit en zorg centraal staat. Het is een organisatie met lef die het durft om een hele eigen visie te hebben en daar ook voor gaat. Wij willen goede zorg leveren voor de jeugdigen en hun gezinnen zodat zij zo goed mogelijk kunnen deelnemen aan het ‘gewone’ leven.

Wat bieden wij jou?

We bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg)verzekeringen en een reiskostenregeling.

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie ingedeeld in FWG-functiegroep 40 (min € 1.996,- max € 3.101,- obv 36u) volgens CAO GGZ.

Het betreft een tijdelijk contract, met uitzicht op een vast dienstverband.

Collega's vol passie en een laagdrempelige organisatie. 

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over!

Je kunt solliciteren tot en met 25 juni 2021. Reageren kan uitsluitend via de website van Accare. Gebruik hiervoor onderaan de vacaturetekst de button ‘solliciteren’. Na verzending van gegevens ontvang je direct een ontvangstbevestiging per mail.

De gesprekken staan ingepland op 12 juli 2021. Deze gesprekken vinden plaats via MsTeams. We zullen je hierover gaan informeren in de uitnodigingsmail.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met  Marie Reinderink (directiesecretaresse), tel. 06-86879815 of Marjon Immerzeel (directiesecretaresse) tel. 06-46721245.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen van deze vacature in je netwerk wel!

Type Vacature
Organisatie Accare
Locatie Accare, polikliniek Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Secretaresse
Publicatiedatum 09-06-2021
Reageer voor 26-06-2021
Nummer 68895

Accare

Accare biedt jeugdhulp aan kinderen en jongeren in Noord-Nederland. Behandeling vindt vooral ambulant plaats bij onze eigen (poli)klinieken, bij gezondheidscentra, op scholen en bij cliënten thuis. Met haar afdeling voor wetenschappelijk onderzoek draagt Accare bij aan steeds betere en minder dure zorg voor jeugd. Accare wil haar medewerkers stimuleren in het nemen van verantwoordelijkheid, het tonen van initiatief en het zoeken naar vernieuwing en ontwikkeling

Meer over Accare