Secretaresse / Receptioniste
Kadera, aanpak huiselijk geweld

Functieomschrijving

INTERNE / EXTERNE VACATURE

Kadera streeft naar een wereld zonder huiselijk geweld. Dit doen we door vrouwen en mannen en hun kinderen op te vangen en begeleiding bij mensen thuis te bieden, maar ook door voorlichting en trainingen te verzorgen. Daarnaast wil Kadera vooral iedereen in de samenleving stimuleren om zich in te zetten tegen huiselijk geweld, zowel bedrijven en organisaties als particulieren. Niet per se met grote acties, maar juist vanuit datgene wat iemand al doet en goed kan. Want alleen samen kunnen we huiselijk geweld echt verslaan.

Voor het Secretariaat zijn wij op zoek naar een:

Secretaresse / Receptioniste

voor minimaal 16 uur per week in Zwolle
waarvan 8 uur per week op de vrijdag en voor de andere 8 uur is de woensdag een pre of de woensdagochtend en donderdagochtend

Functie
In de rol van Secretaresse / Receptioniste ben je het eerste aanspreekpunt van de organisatie. Je ontvangt bezoekers bij de receptie, informeert collega’s over de komst van het bezoek en je handelt vriendelijk en accuraat het binnenkomende telefoonverkeer af. Je bent scherp in het filteren van informatie om zo de telefoontjes zo goed mogelijk af te handelen. Daarnaast verzorg je diverse secretariële werkzaamheden:

  • Je beoordeelt inkomende post / e-mail en legt de post / e-mail ter afhandeling voor aan de betreffende collega;
  • Je verricht archiefwerkzaamheden waaronder het opbergen / opzoeken van stukken en het toekennen van ingangen of codes conform de daarvoor geldende richtlijnen;
  • Organiseert op verzoek van collega’s in- en externe vergaderingen, en reserveert vergaderruimtes;
  • Je houdt de bezoekersagenda in de gaten;
  • Je verricht diverse ondersteunende werkzaamheden zoals het printen van boekjes voor hulpverleners, het maken van certificaten, Powerpoints, Excel overzichten etc.
  • En denkt mee in mogelijkheden tot verbetering van de werkmethoden en procedures.

De Secretaresse / Receptioniste rapporteert aan de Manager Bedrijfsvoering, ICT & Control van de organisatie en functioneel aan de Directiesecretaresse. Het secretariaat bestaat uit 2,5 FTE.

Functie eisen

Profiel
Je bent in het bezit van een MBO-diploma (secretarieel) en hebt relevante werkervaring als Secretaresse / Receptioniste. Je beschikt over een prettige telefoonstem, bent representatief en werkt accuraat. Je beschikt over goede organisatorische vaardigheden en een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Je bent een daadkrachtig persoon die stevig in de schoenen staat. Je hebt een dienstverlenende, klantgerichte instelling en bent flexibel, zelfstandig, proactief en integer.

Inschaling

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden in eerste instantie een jaarcontract voor 16 uur per week en daarnaast een nulurencontract voor een jaar voor inval. Een verlenging van het contract behoort tot de mogelijkheden. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Sociaal Werk, schaal 5 (max. € 2.754,-- bruto per maand bij 100% dienstverband).

Bijzonderheden

Informatie en sollicitatie
Inlichtingen worden desgewenst verstrekt door Marije Pijlman en/of Gea Kroes via telefoonnummer 088-4222495 (maandag tot en met donderdag). Je kunt je sollicitatie tot 26 juni 2019 a.s. richten aan Stichting Kadera, via Zorgselect.

*Sollicitatiegesprekken zijn gepland op 8 juli in de ochtend of op 9 juli*

Type Vacature
Organisatie Kadera, aanpak huiselijk geweld
Locatie Kadera, standplaats Zwolle
Postcode 8011GD
Stad Zwolle
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO CAO Sociaal Werk
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Receptionist
Secretaresse
Publicatiedatum 12-06-2019
Ingangsdatum 12-6-2019
Reageer voor 26-06-2019
Nummer 46502
Doorsturen Bekijk PDF

Kadera, aanpak huiselijk geweld

Stichting Kadera aanpak huiselijk geweld vindt huiselijk geweld onacceptabel. Het voorkomen en stoppen van huiselijk geweld is onze core business. Wij geven hier invulling aan middels preventie, vroegsignalering, ambulante trajecten, opvang en nazorg. Wij werken vanuit respect voor en vertrouwen in de kracht en de mogelijkheden van de cliënt, de medewerker en samenwerkingspartners.

Meer over Kadera, aanpak huiselijk geweld