Secretaresse besturen
Medrie

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren bestuurssecretaresse en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamische omgeving?  Denk jij graag mee en kom je met initiatieven om maximale service te leveren aan onze huisartsen en aan de huisartsenzorg? Dan zoeken wij jou!

Secretaresse besturen

24 uur per week

Als  secretaresse besturen bij Medrie ondersteun je de besturen van Huisartsencoöperatie Flevoland (HCF)  en de Coöperatie Huisartsenvereniging voor Regio, Initiatief en Samenwerking (Charis) in de uitvoering van hun tactische en operationele werkzaamheden. Daarnaast ondersteun je de stichting MedZwolle, de Regiotafel en door Medrie ingestelde commissies en projectgroepen. De projectmatige ondersteuning is een belangrijke taak die steeds meer aandacht vraagt binnen de organisatie en is dus een belangrijk deel van de werkzaamheden. Je hebt goede bewustzijn van verhoudingen tussen mensen en partijen binnen de organisatie en door jouw kennis van zaken ben jij een goede ondersteunende partner.

Je valt onder het team bestuursondersteuning, waar ook de afdeling kwaliteit en communicatie onder valt. In vakanties en bij afwezigheid ben je de back-up van onze Secretaresse Raad van Bestuur en vice versa, je werkt dus nauw samen en spart regelmatig met elkaar. Thuiswerken is mogelijk, ons kantoor bevindt zich in Zwolle.

Wat ga jij doen?

  • Organiseren, voorbereiden en notuleren van algemene ledenvergaderingen, bestuursvergaderingen en door Medrie ingestelde commissies of projectgroepen
  • Contact leggen met andere (externe) partijen voor het maken van afspraken
  • Anticiperen op ontwikkelingen om opdrachtgevers maximaal te ondersteunen
  • Ondersteuning in projecten en bewaking van projectplanning
  • Uitvoering van alle voorkomende secretariële werkzaamheden zoals opstellen brieven, mailberichten en diverse notities, maar ook het onderhoud van de intranet pagina’s van onze besturen.

Functie eisen

Wat heb jij in huis?

  • Je bent een ervaren (bestuurs/directie) secretaresse, je hebt een afgeronde directiesecretaresse / managementasssistent opleiding en beschikt over HBO werk- en denkniveau.
  • Je bent in staat goed te prioriteren en je hebt goed overzicht van je werkzaamheden, je hebt immers een breed pakket aan opdrachtgevers.
  • Je bent een procesdenker en je hebt een hands on mentaliteit. Daarnaast heb je een flinke dosis ondernemingszin en assertiviteit.
  • Je hebt ervaring in projectondersteuning en projectmatig werken.
  • Je bent integer en gaat op een professionele wijze om met (vertrouwelijke) informatie.

Inschaling

Dit bieden wij jou

Een brede afwisselende baan met veel eigen verantwoordelijkheid. Je krijgt de vrijheid om je werk naar eigen inzicht en zo zelfstandig mogelijk in te delen, uiteraard weet je door jouw kennis en ervaring de juiste prioriteiten te stellen in samenwerking met je collega’s. Het betreft een contract voor een jaar met uit uitzicht op een vast contract. De functie is ingeschaald als secretaresse A in functieschaal 6 van de Cao Huisartsenzorg (min € 2.788 max € 3.806 o.b.v. 38 uur).

Bijzonderheden

Word jij onze nieuwe collega?

We ontvangen graag je motivatiebrief en CV! Reageren kan via de knop ‘Solliciteren’ op onze website.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Shuly Mangroelal, HR adviseur, telefoon 06-51929074. Meer informatie over de organisatie kun je vinden op www.medrie.nl.

Voor deze functie werven wij gelijktijdig intern en extern.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

 

Type Vacature
Organisatie Medrie
Locatie Medrie in Zwolle
Postcode 8025BS
Stad Zwolle
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Huisartsenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Managementassistent
Secretaresse
Secretaresse directie/managementassistent
Secretaresse Medisch
Publicatiedatum 23-05-2022
Reageer voor 18-08-2022
Nummer 111146

Medrie

Maak kennis met Medrie Medrie werkt voor huisartsen! Wij initiëren, stimuleren en ondersteunen samenwerking voor huisartsen in het werkgebied van Medrie. Met elkaar dragen wij bij aan duurzame zorg en gezondheid. Wij signaleren kansen en helpen vernieuwingen te realiseren. Zo ondersteunen en versterken we de (verander) kracht in de regio. We jagen ontwikkelingen aan. En we doen er alles aan om de professionaliteit van de huisarts te laten schitteren. Medrie is de organisatie voor huisartsen in de regio’s Flevoland, Hardenberg en Zwolle die de huisartsenposten in deze regio’s organiseert en faciliteert. Daarnaast ondersteunt Medrie de zorg en chronisch zieke patiënten in de ketens zoals DM2, COPD en VRM, ouderenzorg, GGZ en Leefstijl. Medrie is een organisatie in ontwikkeling. Daadkracht, servicegerichtheid en betrokkenheid staan hoog in ons vaandel. We werken op dit moment aan het optimaliseren van onze processen, verbeteren van de managementinformatie, organiseren van zorg op de juiste plek met de ziekenhuizen, adviseren van dag praktijken over financiële vraagstukken en het implementeren en stimuleren van samenwerking in de wijk, zodat de organisatie en onze huisartsen optimaal gefaciliteerd en ondersteund worden.

Meer over Medrie