Secretaresse medische dienst
De Twentse Zorgcentra

Binnen het team van de medische dienst komt per 15 mei een plek vrij als secretaresse op locatie ’t Bouwhuis in Enschede. We zijn op zoek naar een leuke, spontane collega, die zelfstandig kan werken maar ook de verbinding zoekt in het team met artsen, praktijkverpleegkundigen en secretaresses.

Hoe je dag eruit ziet

‘s Ochtends check je de agenda’s van de artsen. Staan er vandaag zaken op de planning waar acties voor jou bij zitten? Je noteert wat belangrijk is en schakelt over naar je mail. Daar zie je diverse zaken voorbij komen: er moet een afspraak komen voor bloed prikken en daarvoor moet je de laborant inlichten, er ligt een vraag om een multidisciplinair overleg te plannen, een groep vraagt om een gesprek waar de arts bij moet zitten, ouders van een cliënt moeten toestemming geven voor specialistisch onderzoek en er komt een nieuwe cliënt bij De Twentse Zorgcentra wonen waar jij de medische gegevens voor op moet vragen. De planning en verdere administratie ten behoeve van visusonderzoek door een externe specialist moeten ook nog verwerkt worden.

Ok, first things first. Je maakt een prioriteitenlijst van de acties die je vandaag oppakt en de rest agendeer je voor later deze week. Ondertussen maak je de binnengekomen post open. Je ziet een brief van het ziekenhuis waarin een cliënt wordt opgeroepen voor een afspraak, de volgende dag al. Hier moet je direct even op schakelen en je licht de begeleiders van de woongroep in zodat zij hun acties in gang kunnen zetten. Je handelt de belangrijkste acties van je prioriteitenlijst af.

In de middag heb je contact met je collega-secretaresses in Almelo en Losser. Jullie samenwerking is interregionaal en samen hechten jullie waarde aan uniforme werkwijze. Je vindt het belangrijk hierin de verbinding te zoeken, mede omdat jullie taken uitwisselbaar zijn en je hen vervangt bij vakantie of ziekte. Jullie nemen relevante zaken door en verdelen overstijgende taken. De rest van de middag werk je je actielijst af en houd je je mail in de gaten voor acties die direct uitgezet moeten worden.

Afwisseling en samenwerking

Is wat centraal staat in je werk. Je communicatieve kwaliteiten komen wel van pas hier. Je hebt veel contacten, zowel intern als extern. Je overlegt dagelijks met artsen en praktijkverpleegkundigen, vooral met het oog op agendabeheer. En dat team kan rekenen op een correcte en volledige afhandeling van al je werkzaamheden. Alles wat je uitzet borg je op afhandeling. De diversiteit in je takenpakket en alle bijbehorende contacten maken je baan veelzijdig. Dit betekent ook dat je met veel verschillende programma’s werkt en het is niet handig dat je een digibeet bent. Sterker nog, het snel eigen maken van nieuwe software is een van jouw sterke punten.

Herken je hierin jezelf? Er is een plekje voor je vrij vanaf 15 mei!

Wij vragen

  • Een afgeronde secretariële opleiding op minimaal kwalificatieniveau 3.
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met algemene secretariële taken.
  • Je werkt zelfstandig en kunt je eigen werkzaamheden goed plannen.
  • Je hebt kennis van medische termen. Omdat je met medische informatie werkt rekenen we natuurlijk op jouw discretie.

Wij bieden

  • Een afwisselende baan van gemiddeld 24-28 uur per week, verdeeld over 4 of 5 werkdagen. Werkdagen en –tijden zijn in overleg.
  • Een salaris van min. € 1.800,- / max. € 2.675,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg. Ook de arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Gehandicaptenzorg.
  • Een aanstelling voor de duur van 12 maanden, verlenging en uiteindelijk een vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden. Interne kandidaten met een vast contract kunnen voor vast worden aangenomen.

Gesprekken
De gesprekken vinden plaats op dinsdagochtend 3 maart.

VOG
De Twentse Zorgcentra is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Voorrang
De vacature staat zowel in- als extern open. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang.

Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Werkplein
Intern nummer 20.058
Organisatie De Twentse Zorgcentra
Locatie Enschede, 't Bouwhuis
Postcode 7524 AK
Stad Enschede
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Secretaresse Medisch
Publicatiedatum 13-02-2020
Reageer voor 25-02-2020
Nummer 51365
Doorsturen Bekijk PDF

De Twentse Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Ruim 1900 cliënten maken gebruik van uiteenlopende vormen van zorg- en dienstverlening, die direct of indirect geboden wordt door 2400 medewerkers en meer dan 600 vrijwilligers. We werken vanuit onze zorgvisie: “Net als ieder ander mens heb ik het recht om te bepalen hoe ik mijn leven wil inrichten. Ik wil graag dat mensen echt naar me luisteren en mij respecteren om wie ik ben. Ik zou zoveel mogelijk dingen willen doen waar ik blij van word.” Om dat te bereiken werken wij vraaggericht en bieden begeleiding, ondersteuning en behandeling aan jong en oud, van moeilijk verstaanbaar gedrag tot meervoudig gehandicapt, van licht verstandelijk beperkt tot ernstig verstandelijk beperkt. Altijd vanuit onze kernwaarden: dichtbij, eenvoud en deskundig. Deze kernwaarden vormen de spil van onze manier van werken. We blijven dichtbij de mensen die onze zorg nodig hebben, in alle eenvoud en met deskundigheid. Zonder dat we daarbij de regie overnemen. Bij ons werken cliënten, cliëntvertegenwoordigers én medewerkers samen in zelforganiserende teams. STERK noemen we dat: Samen Toewerken Naar Eigen Regie en Kracht.

Meer over De Twentse Zorgcentra