Secretaresse Raad van Bestuur 2202
Pluryn

Waar doe jij het voor?

Je werkt graag in een bestuurlijke omgeving met de hectiek en sensitiviteit die daarbij hoort. Je eerste natuur is pro-actief te handelen en je vindt het prettig met deadlines te werken. Krijg jij energie van een (soms) hectische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is? Dan ben jij de collega die we zoeken! 

Wat mag je doen?

 • Samen met drie collega’s ondersteun je de Raad van Bestuur en de bestuurssecretaris en zorg je voor het optimaal functioneren van het bestuurssecretariaat.
 • Je bereidt het overleg van de Raad van Bestuur (RvB) voor, notuleert dit overleg en zorgt voor de nazorg. Je jaagt na en bewaakt acties en termijnen.
 • Je denkt mee en anticipeert op lopende zaken en voert daarnaast alle voorkomende administratieve en secretariële werkzaamheden, zoals (complex) agendabeheer, telefoon-, post- en emailafhandeling van met name de bestuurssecretaris.
 • Naast een soepel verloop van de dagelijkse gang van zaken ben je ook verantwoordelijk voor continue optimalisatie van het bestuurssecretariaat.

Dit heb jij

 • Je hebt een vakopleiding directiesecretaresse afgerond en hebt ruime praktijkervaring binnen een complexe bestuurlijke omgeving.
 • Je karakter laat zich omschrijven als secuur, ondernemend en klantvriendelijk. Je durft de touwtjes in handen te nemen om te zorgen dat de agenda en vergaderstukken helemaal in orde zijn. Dat vraagt van jou het vermogen overzicht te houden, rust te brengen en snel te schakelen maar ook te kunnen anticiperen en prioriteren.
 • Je bent integer, dienstverlenend, kunt goed luisteren en weet summiere informatie goed te interpreteren. Je communiceert prettig op diverse niveaus in de organisatie en bent een energieke verbinder die een positieve flow met zich meebrengt. Je voelt haarfijn aan wanneer zaken afstemming behoeven. Initiatief nemen kan je als de beste en je ervaart het als prettig wanneer jouw werkdag niet volledig uitgestippeld is.
 • Het secretariaat hecht veel waarde aan een echte teamplayer als collega. Naast eerder genoemde kwaliteiten betekent dat dat je sociaal bent ingesteld en gericht bent op samenwerken. Je bent behulpzaam, toegankelijk en benaderbaar en je kunt je goed inleven in de gevoelens van andere teamleden.
 • Notuleerervaring, een goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zijn essentieel voor deze functie. Je kunt goed overweg met de gangbare pakketten van MS Office.

Het team

Pluryn gaat uit van de eigen kracht en wensen van de mens. Wij inspireren jongeren en (jong) volwassenen met complexe zorgvragen om zich maximaal te ontplooien en volwaardig deel te nemen aan de maatschappij. Dit bij alle facetten van het dagelijks leven. Ieder mens heeft recht op gelijke kansen en mogelijkheden. Ook met een beperking of als de problematiek complex is. Pluryn helpt bij het vergroten van kansen op een gelijkwaardige plek in de samenleving. We staan open voor iedereen en voor alle zorgvragen. Daarbij werken we samen met anderen om duurzame resultaten te behalen. Het individuele doel van de cliënt is leidend. In ons werk gaan we een respectvolle relatie aan met mensen. Het vertrekpunt daarbij is dat een ieder zoveel mogelijk zelf vorm geeft aan zijn of haar leven. De kracht komt daarbij uit de mens zelf. Wij ondersteunen daarbij: sterker in de samenleving. Powered by Pluryn. We werken met professionele, ervaren en gedreven medewerkers met passie voor hun vak.

Het bestuurssecretariaat bestaat uit vier secretaresses en is gevestigd in Oosterbeek, Utrechtseweg 316. Je maakt deel uit van een klein en hecht team, met betrokken collega’s.

Dit biedt Pluryn

 • We bieden je een veelzijdige parttime functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is.
 • Het betreft een functie voor 24 uur per week voor de duur van één jaar, met de mogelijkheid op verlenging.
 • Je werkdagen zijn in principe maandag, dinsdag en donderdag. Flexibiliteit is gewenst in vakanties.
 • Eén dag in de week thuiswerken is mogelijk, daar waar de agenda van het bestuurssecretariaat het toelaat.
 • Deze functie is binnen de cao gehandicaptenzorg ingeschaald in functiegroep 50. Afhankelijk van opleiding en aantal jaren werkervaring ligt het salaris tussen €2.501,- tot maximaal €3.738,-  bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur); 
 • Daarbij komt een 13e maand van 8,33%  van je bruto jaarsalaris en PBL uren (extra vrije tijd);
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een flexibel meerkeuzesysteem en een goede pensioenregeling, conform genoemde cao.

Meer weten?

 • Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met het bestuurssecretariaat via 06-34115559.
 • Vragen over de sollicitatieprocedure? Stuur een WhatsApp of bel Stefanie Arts, recruiter op 06-18211606

Direct solliciteren kan natuurlijk ook!

 • Solliciteer via de website van Pluryn en voeg je curriculum vitae met uitgebreide motivatie toe.

https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/secretaresse-raad-van-bestuur-2202

Is dit jouw baan? Sluit je aan bij Pluryn.

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Regio Arnhem JPH
Postcode 6862 BC
Stad Oosterbeek
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Secretaresse directie/managementassistent
Publicatiedatum 28-02-2022
Reageer voor 31-07-2022
Ingangsdatum 28-02-2022
Nummer 108508
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

an Pieter Heije is een orthopedagogisch behandelcentrum voor jongeren met een complexe hulpvraag (6-23 jaar). Jan Pieter Heije biedt behandeling voor jeugdigen met een licht verstandelijke beperking en jeugdigen jongeren met een stoornis(sen) binnen het autisme spectrum. Als kinderen jongeren en/of hun ouders/verzorgers vastlopen in hun ontwikkeling, helpt Jan Pieter Heije hen verder.

Meer over Pluryn