Secretariaatsmedewerker 24-36 uur
Ambulante Zorg Twekkelerveld

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarbij echt geen énkele dag hetzelfde is? Beschik jij over een flexibele werkhouding en een gezonde dosis enthousiasme? Ben jij de schakel tussen management, begeleiders en cliënten? En heb je tot nu toe met ‘ja’ geantwoord? Dan pas jij wellicht perfect binnen ons team! Ambulante Zorg Twekkelerveld is op zoek naar iemand die ons secretariaat minimaal 24 uur per week kan komen versterken.

Als secretariaatsmedewerker ondersteun jij de gehele organisatie, van het management tot aan cliënten. Je hebt meerdere werkagenda’s in jouw beheer, en draagt zorg voor het plannen van afspraken. Hiervoor heb je contact met zowel interne als externe relaties. Je bent verantwoordelijk voor het in kaart brengen, opvragen en verwerken van relevante informatie en dossierstukken. Een discrete houding is hierbij van belang: je werkt met privacy gevoelige informatie van cliënten. Verder draag jij zorg voor het maken van een weekplanning voor jouw collega’s. 

Wie ben jij?

De ideale kandidaat is:

 • Bij voorkeur ervaren met werken in de zorg
 • Communicatief zeer sterk (zowel mondeling als schriftelijk)
 • Empathisch ingesteld
 • In staat cliëntcontact te onderhouden
 • Flexibel ingesteld
 • Uitstekend in plannen en organiseren
 • Zelfstandig
 • Dienstverlenend
 • In staat snel te schakelen
 • Positief
 • Vaardig met computers (o.a. Outlook, Word, Excel)
 • Leergierig

Wie zijn wij?

Ambulante Zorg Twekkelerveld biedt ambulante begeleiding aan een diverse groep cliënten. Daarnaast beschikken wij over een dagbestedingsruimte die aan het kantoor grenst. Waar onze begeleiders vooral zorg dragen voor cliënten op locatie, ben jij op kantoor hét aanspreekpunt.

Type Vacature
Organisatie Ambulante Zorg Twekkelerveld
Locatie Ambulante Zorg Twekkelerveld Enschede
Postcode 7547AD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Secretarieel medewerker
Publicatiedatum 29-04-2021
Reageer voor 15-05-2021
Nummer 67874
Doorsturen Bekijk PDF

Ambulante Zorg Twekkelerveld

Ambulante Zorg Twekkelerveld staat voor professionele en zinvolle ambulante begeleiding. Het is onze missie om iedereen, zo veel als mogelijk, deel te laten nemen in de maatschappij.

Iedereen verdient een plek in de maatschappij! Door een zetje in de rug te geven ondersteunen wij onze doelgroep om hun eigen plek in de maatschappij te vinden. Wij richten ons op (jong)volwassenen met een hulpvraag die bereid zijn om, samen met ons, in beweging te komen en de wil hebben om te leren. De hulpvraag kan voortkomen uit psychische problematiek, een verstandelijke beperking, drugs- of alcoholverslaving, leerstoornissen en/of psychosociale problematiek.

Ambulante Zorg Twekkelerveld biedt hulpverlening aan die groep mensen voor wie het moeilijk is inhoud en richting te geven aan het leven en die qua hulpverlening vaak “tussen de wal en het schip” belanden. Door middel van passende en haalbare doelen willen wij voorkomen dat er in een oud patroon vervallen wordt.

Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel. Het is ons doel daar te ondersteunen waar het zelf (even) niet lukt. Hiervoor bieden wij ondersteuning van A tot Z. Wij staan dag en nacht voor je klaar, wanneer het goed met je gaat of juist slecht.

Meer over Ambulante Zorg Twekkelerveld