secretarieel medewerker
InteraktContour

Informatie

Wil je graag aan de slag bij een organisatie met een groot maatschappelijk belang? Heb jij minimaal twee jaar werkervaring als secretaresse? En ben je toe aan een nieuwe werkomgeving? Dan is deze vacature als secretarieel medewerker echt iets voor jou!

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Jouw werkplek

Het bestuursbureau in Nunspeet is jouw standplaats. Hier werken zo'n 90 collega's in ondersteunende functies om de zorg voor onze cliënten mede mogelijk te maken. Ook het managementteam en de bestuurder werken vanuit deze locatie. Zij worden ondersteund door het team managementassistentes, dat jij gaat ondersteunen.
Je werkt grotendeels op kantoor, al kun je je werkzaamheden voor het team managementassistentes ook gedeeltelijk vanuit huis uitvoeren.

Jouw rol

Je ondersteunt het team managementassistentes in hun dagelijkse werkzaamheden. De focus hierbij ligt vooral op het agenderen, plannen en organiseren van afspraken en (online)bijeenkomsten. Ook zorg je ervoor dat de juiste documenten en informatie tijdig bij de juiste persoon terechtkomen. Je kent de weg in de verschillende programma's van Microsoft Office.

Naast je werk binnen het team managementassistentes ben je 'vliegende keep' voor onze collega's van de receptie. In deze rol ben je de eerste persoon die cliënten, medewerkers en externe relaties te woord staat. Je begroet iedereen op een warme en persoonlijke manier en bent verantwoordelijk voor de telefoonbehandeling, postafhandeling en het ontvangen en doorverwijzen van bezoekers.
Je valt in tijdens vakanties, vrije dagen en ziekte van de vaste receptiemedewerkers.

Wat wij bieden
  • een jaarcontract voor 24-28 uur per week (met uitzicht op een vast contract na 6 maanden bij goed functioneren)
  • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €1.821,- tot maximaal €2.853,- bruto per maand (FWG schaal 30/35) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
  • scholing over niet-aangeboren hersenletsel
  • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
Wat wij vragen
  • je hebt een afgeronde mbo-opleiding in een secretariële richting
  • je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • je bent flexibel inzetbaar op alle werkdagen
  • je kunt goed prioriteiten stellen
  • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
Word jij onze nieuwe collega?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met donderdag 2 december aanstaande. Het eerste kennismakingsgesprek vindt plaats op dinsdag 14 december. Het tweede gesprek vindt plaats op dinsdag 21 december.
Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met je toekomstige collega's Stephanie van Boven, op 06-40336965 of Sanne Voets, op 06-12789759.

Meer informatie over InteraktContour vind je hier

Bekijk ook onze overige vacatures


We werken met een kwetsbare groep cliënten. Voor hun veiligheid stellen wij het zeer op prijs als je gevaccineerd bent tegen Covid-19.


'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour Bestuursbureau in Nunspeet
Postcode 8071 PA
Stad Nunspeet
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Receptionist
Administratief medewerker
Secretarieel medewerker
Publicatiedatum 18-11-2021
Reageer voor 03-12-2021
Nummer 72944

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour