SEH artsen KNMG
Saxenburgh

Functieomschrijving

De vakgroep SEH-geneeskunde (momenteel 3 FTE) is op zoek naar uitbreiding.

Het Röpcke-Zweers Ziekenhuis is gestart met nieuwbouw. Hierbij zal ook een herstructurering van de acute as

plaatsvinden: De IC en de SEH worden naast elkaar gesitueerd. Ook zal de HAP - welke reeds inpandig maar naast de SEH was gesitueerd - volledig met de SEH geïntegreerd gaan worden. Dit is een mooi moment om in te stappen in een nieuw te vormen SEH en uw visie en gedachten over een goede SEH functie ook vorm te kunnen geven!

Het is de visie en de ambitie van het Röpcke-Zweers Ziekenhuis om volledige bezetting met SEH-artsen KNMG te gaan realiseren.

Daarom zijn wij op zoek naar meerdere

SEH-ARTSEN KNMG

De vakgroep SEH geneeskunde is samen met het medisch hoofd SEH (SEH-arts KNMG) en de leidinggevende SEH/IC/Dialyse verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie van de medische zorg en de bedrijfsvoering. Bovendien speelt u een actieve rol in de professionele ontwikkeling van de afdeling en superviseert en begeleidt u de arts-assistenten waaronder de huisarts in opleiding, de co-assistenten en het verpleegkundig team .

Daarbij is ook uw bijdrage gewenst in de verdere professionalisering van de acute zorg, de verdere ontwikkeling van het vakgebied SEH-geneeskunde en de ontwikkeling van de samenwerking met de huisartsenpost.

Functie eisen

De SEH-artsen zijn lid van de Medische Staf en zijn vertegenwoordigd in het vakgoepenoverleg.

Ook SEH-artsen die binnenkort klaar zijn met hun opleiding, worden van harte uitgenodigd om te reageren.

Inschaling

Voor KNMG gecertificeerde SEH-artsen is de AMS van toepassing.

Bijzonderheden

Verklaring omtrent gedrag (VOG) & referenties
Komt u bij de Saxenburgh Groep in dienst, dan vragen we u een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Saxenburgh Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Wilt u meer informatie over deze aantrekkelijke functie? Bel of mail dan met de heer M.J. Meijer, SEH-arts KNMG, telefoon (0523) 27 60 75 (mj.meijer@sxb.nl) of de heer G.P. Bruins, manager ziekenhuis, telefoon (0523) 27 61 02.

Type Vacature
Intern nummer Z.17.017
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Röpcke-Zweers Ziekenhuis
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
Informatie verkrijgen bij de heer M.J. Meijer, SEH-arts KNMG, telefoon (0523) 27 60 75 (mj.meijer@sxb.nl)
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 08-03-2017
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 01-01-2020
Nummer 31537
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

De Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh