SEH Verpleegkundige
Medisch Spectrum Twente (MST)

Werkomgeving

Voor de afdeling SEH van Medisch Spectrum Twente zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team komen versterken als:
Gediplomeerd SEH Verpleegkundige

Medisch Spectrum Twente is één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Begin 2016 openden wij ons nieuwe ziekenhuis in het centrum van de stad Enschede. Samen met 3.600 collega’s, waaronder 235 medisch specialisten, werk je in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. Voor bijna alle medische behandelingen kan men bij ons terecht. MST is één van de elf traumacentra van Nederland. In 2010 zijn we als eerste Nederlandse ziekenhuis gecertificeerd als Duits traumacentrum en aangesloten bij het Traumanetzwerk NordWest, een samenwerkingsverband van meer dan 45 ziekenhuizen uit Nordrhein-Westfalen en Niedersachsen.
 
Wij willen het beste verbeterziekenhuis van Nederland zijn. Vanuit de gedachte dat dat wat goed is, altijd nog beter kan, werken wij voortdurend aan verbeteringen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Onze medewerkers zetten zich met passie, aandacht en daadkracht in om de patiënt de best mogelijke zorg te geven.

MST is op zoek naar gediplomeerde SEH verpleegkundigen. Een uitdagende functie in een erkend traumacentrum voor Nederland en Duitsland. Wij zoeken een sociale teamspeler die in complexe situaties het hoofd koel houdt. Iemand die flexibel is en houdt van de dynamische omgeving van een SEH. Heb jij een afgeronde opleiding tot SEH verpleegkundige en wil je graag werken in een nieuw ziekenhuis met alle moderne faciliteiten? Dan zoeken we jou!
De afdeling bestaat uit de aandachtsgebieden Spoedeisende Hulp, SEH secretariaat en de gipskamers. Hier werken ruim 70 collega's vóór en mét patiënten om de best mogelijke zorg te leveren. De afdeling heeft 17 behandelkamers, waaronder 2 traumakamers, waar jaarlijks zo'n 30.000 patiënten worden behandeld.  Op de SEH is samenwerking van groot belang. Gezamenlijk voelen we de verantwoordelijkheid om de afdeling naar een nog hoger plan te tillen en daarbij helpen we elkaar waar nodig en waar mogelijk.
De SEH neemt deel aan diverse projecten in het kader van kwaliteitsverbetering en efficiency. Een voorbeeld hiervan is de Best Practice Unit: een traject waarin verpleegkundigen als BPU begeleider verbeterideeën invoeren in de dagelijkse praktijk.

Functieomschrijving

Als SEH-verpleegkundige draag je zorg voor de eerste opvang, observatie en de verpleegkundige behandeling van traumapatiënten en acuut zieke patiënten. Ook zorg je ervoor dat familie en begeleiders van patiënten goed worden opgevangen. Je participeert in verbetertrajecten en levert een actieve bijdrage aan het vakgebied en de ontwikkelingen binnen de afdeling waarbij veel ruimte is voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Als SEH-verpleegkundige werk je binnen de moderne afdeling in de nieuwbouw van MST met de nieuwste technieken en apparatuur.
Om je werk als SEH verpleegkundige goed uit te kunnen (blijven) oefenen is het een vereiste dat je bereid bent om periodieke bijscholingen te volgen. Deze bijscholingen worden aangeboden door het leerhuis van MST: Medical School Twente.

Functie eisen

  • Je beschikt over een HBO-V diploma of een diploma A-Verpleegkundige en je hebt de opleiding tot Spoedeisende Hulp verpleegkundige met goed gevolg afgesloten;
  • je bent in het bezit van: TRIAGE, TNCC en ALS (vereiste), ENPC of bereidheid tot het volgen van deze scholing;
  • je bent BIG-geregistreerd;
  • ook ben je bereid om de scholing Modules Kinderzorg te volgen (interne opleiding via Medical School Twente).

Naast bovengenoemde functie-eisen ben je flexibel en heb je goede sociale vaardigheden. Je kunt zowel zelfstandig als binnen een team goed functioneren en bent kwaliteits- en ontwikkelingsgericht. Daarnaast ben je tactvol en kun je goed prioriteiten stellen.
Een verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de aanstellingsprocedure. 

Wij bieden

Arbeidsovereenkomst: Onbepaalde tijd
Ingangsdatum: Zo spoedig mogelijk
Arbeidstijd: In overleg
Salaris: Salarisschaal FWG 55, maximaal €4.391,- per maand op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. 
CAO: Ziekenhuizen

MST biedt een uitdagende werkomgeving en goede voorzieningen voor medewerkers, onder andere collectieve zorgverzekeringen, het fietsplan, loopbaanbegeleiding en opleidingsmogelijkheden. Kijk voor meer informatie over MST als werkgever op www.werkenbijmst.nl/mst-als-werkgever

Bijzonderheden

Meer weten? 
Voor meer informatie over deze vacature verwijzen wij je graag naar www.werkenbijmst.nl 

Type Vacature
Organisatie Medisch Spectrum Twente (MST)
Locatie Medisch Spectrum Twente in Enschede
Postcode 7512KZ
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige SEH
Publicatiedatum 15-09-2022
Reageer voor 31-10-2022
Ingangsdatum 15-09-2022
Nummer 113983

Medisch Spectrum Twente (MST)

Medisch Spectrum Twente is een topklinisch ziekenhuis in Twente en opleidingscentrum voor toekomstige (para) medici en verpleegkundigen. Het ziekenhuis is een regionaal traumacentrum en biedt eerste opvang bij ernstige ongevallen of rampen in het regionale grensgebied. MST is onderdeel van Santeon, een uniek samenwerkingsinitiatief van zeven topklinische ziekenhuis in Nederland. Het afgelopen jaar bezochten [300.000] patiënten voor onderzoek en behandeling onze locaties in Enschede, Haaksbergen en Oldenzaal. In 2016 is een volledig nieuw ziekenhuis met een uiterst modern OK complex geopend in Enschede. Met deze nieuwe infrastructuur is MST in staat haar strategische ambitie om hoogcomplexe zorg in Twente te behouden en te ontwikkelen verder vorm te geven. De vernieuwde buitenpoliklinieken in Oldenzaal bieden een patiëntvriendelijke toegang tot poliklinische zorg van nagenoeg alle specialismen. In 2016 is de kwaliteit van de zorg beoordeeld door het Nederlands Instituut voor de Accreditering in de Zorg (NIAZ) en heeft MST cum laude beoordeling ontvangen.

Meer over Medisch Spectrum Twente (MST)