SEH-VERPLEEGKUNDIGE
Saxenburgh

Het Acuut Centrum van het Saxenburgh Medisch Centrum in Hardenberg zoekt een enthousiaste SPOEDEISENDE HULP VERPLEEGKUNDIGE die het uitdagend vindt om in een klein team te werken in een modern ziekenhuis!

Wat maakt het werken bij de SEH van het Saxenburgh Medisch Centrum zo aantrekkelijk?
Een SEH-verpleegkundige: “We ontvangen en beoordelen de patiënt écht samen met de artsen en we doen er alles aan om de goede behandeling in te zetten en de patiënt op zijn/ haar gemak te stellen. We spreken de taal van de patiënt.

Hoe ziet het werken bij de spoedeisende hulp er uit?
De sfeer is bij ons gemoedelijk. Patiënten die wij ontvangen kunnen voor alle specialismes terecht. In overleg met de arts(-assistent) bekijk je wat de beste behandeling is. Binnen onze SEH wordt meedenken enorm gewaardeerd én gestimuleerd. Je werkt namelijk in een team waarbij je korte lijnen hebt met elkaar. Daarnaast maak je onderdeel uit van het reanimatieteam binnen het ziekenhuis.

Wat hebben onze patiënten nodig?
Een gediplomeerd SEH-verpleegkundige bij voorkeur aangevuld met een TNCC, EPLS of een variant hiervan.

Je werkt graag in een klein team en kunt zelfstandig werken in een dynamische omgeving. Je bent actief en enthousiast in afdelings- en vakinhoudelijke ontwikkelingen. Je hebt een flexibele instelling, bent leergierig, assertief en sociaal vaardig. Een positieve instelling en respect staan voorop. Laten we vooral de dosis gezonde humor niet vergeten!

Spoedeisende hulp van het Saxenburgh Medisch Centrum
Sinds september 2020 werken we in een prachtig nieuw en eigentijds ziekenhuis met alle moderne voorzieningen en voordelen van dien. De SEH is gesitueerd op de begane grond en heeft 8 tot 11 behandelkamers. Naast ons bevinden zich de huisartsenpost, ambulance-ingang en de IC/CCU. Ons team bestaat uit 28 SEH-verpleegkundigen, 3 SEH-artsen, arts-assistenten, HAIO’s en diverse (onmisbare!) afdelingsondersteuners. Een mooiere werkplek dan de spoedeisende hulp in het Saxenburgh Medisch Centrum is er eigenlijk niet!

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh. 

Wat kunnen wij jou bieden?
Een klein team met een aantrekkelijke diversiteit aan werkzaamheden.

  • Een contract van 24 tot 36 uur
  • Salaris is minimaal € 3.115,- en maximaal € 4.391,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 55)
    • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Wil je liever eerst meelopen, zodat je een inschatting kan maken of onze SEH bij jou past? We laten je graag zien hoe we werken, zodat jij een goede keuze kan maken. Om mee te lopen of om vragen te stellen kan je contact opnemen met onze teammanager Francisca Kramer, bereikbaar via (0523) 27 66 65.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Staat de vacature nog open? Dan hebben we de geschikte kandidaat nog niet gevonden.

Tot snel!

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.22.047
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Francisca Kramer, teammanager (0523) 27 66 65
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige SEH
Publicatiedatum 04-07-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-01-2023
Nummer 109415
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh