Senior allround Applicatiebeheerder
Zorggroep Manna

Functieomschrijving

Als Senior allround Applicatiebeheerder (met affiniteit voor informatiebeveiliging) ben je kartrekker in de omslag van het ICT-landschap binnen Manna. Denk hierbij aan de implementatie van AFAS en de overgang naar een nieuwe ICT omgeving. Jij geeft sturing aan deze veranderprocessen. Daarnaast zorg je er voor dat de applicaties technisch goed functioneren en voor gebruikers beschikbaar zijn. Je helpt bij het koppelen van informatiestromen tussen interne en externe processen, pakketten en databasebeheer.
Ken jij de processen in zorg, heb je de nodige jaren ervaring als applicatiebeheerder en kun je collega’s meenemen in deze veranderingen? Reageer dan op deze vacature!

Over je toekomstige werkgever
Manna levert ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke basis. Ieder mens is uniek gemaakt. Verbonden zijn met anderen maakt het leven mooier. Daarom staan we naast de cliënt om te versterken wat goed gaat en te ondersteunen waar het niet lukt. We hebben onze hoofdvestiging in Enschede en onze zorgteams werken door heel Twente.

Wat houdt de functie in?
Naast dat jij je bezig houdt met de omslag in het ICT-landschap, zorg je voor de continuïteit en het optimaal functioneren van meerdere applicaties en bied je gebruikersondersteuning. Dit doe je voor de collega’s in de zorg die de applicaties gebruiken. Tevens draag je zorg voor de informatiebeveiliging en ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het beleid hierop. Hierbij ligt de nadruk op het stroomlijnen van alle activiteiten rondom het continue proces van informatiebeveiliging en ICT. Hiervoor neem je deel aan organisatie overstijgende overlegvormen met betrekking tot informatie- en gegevensbeveiliging.

Het team ICT
Als Senior allround Applicatiebeheerder coach je je directe collega’s uit het team. Het team bestaat, naast deze vacature, uit twee helpdeskmedewerkers en een Functioneel Beheerder. Uiteraard sta je er niet alleen voor en samen met je leidinggevende, tevens je sparringpartner, geef je invulling aan de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het ICT-beleid. Als Senior geef je functioneel en operationeel leiding aan het ICT team.

Functie eisen

Wat vragen wij?

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding of hebt minimaal HBO-werk en denkniveau. Je hebt kennis van ICT en informatiebeveiliging op HBO-niveau;
 • Kennis van en ervaring met Ons en OnsDB (een must);
 • Ervaring met AFAS (een pré)
 • Affiniteit met SQL dataverwerking en api-koppelingen;
 • Ervaring met verandertrajecten binnen ICT;
 • Je omarmt de kernwaarden van Manna: gelijkwaardig, betrouwbaar, verbindend en geloof in wat je doet. Je hebt oog voor het voortdurend verbeteren van de kwaliteit van je werk;
 • Je herkent de volgende persoonskenmerken bij jezelf: ontwikkelingsgericht, procesmatig, duidelijk, empathisch, volhardend en analytisch.

Inschaling

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een salarisinschaling in FWG 60 van de cao VVT. Afhankelijk van ervaring wordt hierin het salaris bepaald;
 • Een jaarcontract dat bij goed functioneren wordt omgezet in een vast dienstverband;
 • Een veelzijdige, uitdagende baan in een platte informele organisatie met ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een actieve personeelsvereniging en deelname aan het programma Manna Fit & Gezond om fit en gezond te blijven. Pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, reiskostenvergoeding en de eindejaarsuitkering van 8,33% zijn conform cao VVT.

Bijzonderheden

Enthousiast?
Wanneer je enthousiast bent over deze functie en met energie wil werken aan de verdere ontwikkeling van Manna dan ontvangen wij graag een heldere motivatie en een beknopt cv van je.
Je sollicitatie en CV kun je sturen naar: [email protected]. Doe dat voor 15 juni 2023. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 20 juni 2023 tussen 11.00 en 15.00 uur. Voor vragen kun je contact opnemen met Dineke de Jong, Controller tel. 06-83604167.

Het kunnen overleggen van een VOG is onderdeel van de indiensttreding. De kosten worden vergoed door Manna.

Dit betreft een interne & externe vacature en acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Manna
Locatie Zorggroep Manna
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Dineke de Jong
Functie(s) Applicatie-/Systeembeheerder
Publicatiedatum 26-05-2023
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 15-06-2023
Nummer 120361
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Zorggroep Manna