senior begeleider dagbesteding
InteraktContour

Informatie

Eén van onze collega's is doorgegroeid naar een andere functie, daarom hebben wij ruimte voor een nieuwe senior begeleider. Ben jij iemand met een afgeronde agogische mbo-opleiding op niveau 4? Heb je ervaring met coachen? En wil je graag werken met cliënten met NAH (niet-aangeboren hersenletsel) met complexe problematiek? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.\

Jouw werkplek

De eenheid Maatschappelijke Ondersteuning draagt zorg voor de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). We begeleiden cliënten en hun naasten thuis of in een groep. De 24 lokale teams werken verspreid over een vijftigtal gemeenten in Midden- en Oost-Nederland.

De dagbestedingslocatie in Nijkerk is jouw werkplek. De cliënten geven jou, samen met je collega's, een warm welkom. Er wordt hard gewerkt, maar daarnaast is er ook ruimte voor gezelligheid. Je werkt in een zelforganiserend team, dat bestaat uit 4 collega's werkzaam op de dagbesteding en 12 collega's die cliënten individueel begeleiden. Je zult in ieder geval op de maandag werken.

Jouw rol

Als senior begeleider werk je samen met je collega's aan het ontwikkelen, voorbereiden en uitvoeren van activiteiten voor mensen met hersenletsel. Jouw innovatieve blik is hierbij van belang. Elke cliënt krijgt een zorgplan op maat, die je samen met de cliënt maakt. Je kijkt daarbij naar wat een cliënt kan én wil bereiken. Voor de één is dat contact met lotgenoten of het trainen van de fijne motoriek, voor de ander re-integratie op de arbeidsmarkt.\

Elke dag worden er diverse activiteiten gegeven, aan de hand waarvan de cliënten aan hun doelen kunnen werken. Ook jij denkt creatief mee in het verzinnen en begeleiden van deze activiteiten, die uiteenlopen van creatieve activiteiten zoals schilderen tot technische activiteiten zoals computerles. Tijdens deze groepsactiviteiten ondersteun je iedere cliënt op een manier die hem of haar past. Je stimuleert en je motiveert de cliënt om dat te doen wat hij zelf kan, waarbij je cliënten geen werk uit handen neemt. Tegelijkertijd behoud je overzicht over de groep. Regelmatig horen ADL-handelingen tot je taken. Als senior coach jij je collega's.

Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg, de in-, door- en uitstroom van cliënten, de personeelsplanning en het huishoudboekje. Daarnaast onderhouden jullie zelf contacten met bijvoorbeeld wijkteams en de gemeente.

Wat wij bieden

 • een jaarcontract voor 24 uur per week (met uitzicht op een vast contract)
 • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €2.025,- tot maximaal €2.993,- bruto per maand (FWG 40) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
 • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
 • voldoende doorgroeimogelijkheden en eventueel het volgen van een passende vervolgopleiding
 • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
Wat wij vragen

 • je hebt minimaal een afgeronde agogische opleiding op mbo-niveau 4
 • interesse in methodisch werken en het resultaatgericht begeleiden van cliënten met hersenletsel
 • je hebt ruime ervaring met collega's coachen en aanspreken, feedback geven én ontvangen van collega's, samenwerkingspartners en cliënten
 • je bent een stabiele en stevige persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden, waarin je daadkrachtig, maar met tact en geduld te werk gaat
 • je werkt in ieder geval op de maandag
 • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
Word jij onze nieuwe senior begeleider?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met dinsdag 28 september aanstaande.
Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Mieke van Limburg, senior begeleider, op 06-10906143. Zij is te bereiken op maandag, dinsdag en woensdag.

Meer informatie over onze dagbestedingslocatie in Nijkerk vind je hier

Bekijk ook onze overige vacatures


'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, dagbesteding Nijkerk
Postcode 3862 CX
Stad Nijkerk
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Agogisch hulpverlener
Begeleider dagbesteding
Activiteitenbegeleider
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 14-09-2021
Reageer voor 29-09-2021
Nummer 71092

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour