Senior Woonbegeleider
InteraktContour

Functieomschrijving

 

Bij InteraktContour werk je met een uitdagende en interessante doelgroep. InteraktContour biedt behandeling, wonen en begeleiding en dagbesteding voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel. Word jij onze nieuwe collega die zorgt dat cliënten hun leven weer op de rails krijgen?

 

Wat ga je doen als Senior Woonbegeleider?

De problemen van cliënten met (niet aangeboren) hersenletsel zijn complex en divers. Jouw uitdaging is daarmee om te gaan en te zorgen dat de cliënt tevreden is over de zorg die jij verleent. Je ondersteunt de cliënten bij hun dagelijkse activiteiten en samen met je collega’s binnen het team draag je zorg voor een goed woonklimaat waar cliënten prettig kunnen leven.

Je staat naast de cliënt en bij de zorgverlening ondersteun je de cliënt op een manier die past bij de persoon en zijn of haar zorgvraag. Als senior woonbegeleider ben je verantwoordelijk voor de regie van het zorgproces. Samen met de cliënt formuleer je doelen, je stelt het persoonlijk zorgplan op en zorgt voor uitvoering en evaluatie. Je zorgt ervoor dat jij - samen met je collega’s - de gemaakte afspraken nakomen. Je onderhoudt en stimuleert contacten met het netwerk van de cliënt. Je coördineert de zorg rondom de cliënt, verleent in samenwerking met collega’s de ondersteuning op een methodische wijze en bewaakt de kwaliteit. Indien aan de orde schakel je tijdig interne of externe deskundigheid in. Je rapporteert en neemt actief deel aan interne besprekingen. Daarnaast verricht je teamtaken in het kader van een effectief team.

InteraktContour heet jou van harte welkom

De Bramer maakt deel uit van de woon-servicezone van Hardenberg en heeft 2 locaties: de Meander en de Overlaat. De cliënten geven jou, samen met je collega’s, een warm welkom in Hardenberg. Binnen het team is de sfeer tussen de collega’s goed. Er wordt hard gewerkt, maar daarnaast is er ook ruimte voor gezelligheid. Je werkt in een omgeving waar ruimte is voor zelfontplooiing. Je wordt gestimuleerd om mee te denken

Functie eisen

Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding MBO niveau 4 MMZ /SPW of Verpleegkunde en daarmee sta je stevig in je schoenen. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je gaat daadkrachtig maar met tact en geduld te werk. Je bent in staat om goed te reflecteren op je eigen handelen en bent je bewust van het effect daarvan op cliënten. Jij komt afspraken na, weet duidelijk grenzen te stellen, rapporteert en observeert voor de best denkbare begeleiding. Je bent bekend met het uitvoeren van algemeen dagelijkse levensverrichtingen (ADL), verpleegtechnische handelingen en de daaruit voortvloeiende werkwijzen. Verder weet je adequaat om te gaan met (verbale) agressie en emoties van cliënten. Bovenal ben je een vakman of vakvrouw die zijn of haar vak verstaat, de zorg kent en deze omarmt.

Ook als je de ambitie hebt om door te groeien, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Want mensen met ambities willen wij graag de kans geven om te werken aan hun loopbaan.

Inschaling

  • een aanstelling voor 24 uur per week
  • uitzicht op een vaste baan
  • een bruto maandsalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg (tussen € 1.898,- en € 2.807,-)
  • flexibele werktijden in een onregelmatig dienstenpatroon
  • een pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder collectieve verzekeringen, een eindejaarsuitkering van 7,05%, reiskostenvergoeding en een fietsplan
  • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
  • scholing in verpleegtechnische handelingen via verschillende e-learning modules en praktijktrainingen via onze eigen leeromgeving, Pynter
  • de kans om jezelf te blijven ontwikkelen

Bijzonderheden

Wil jij deze baan als senior woonbegeleider, waarbij verpleging en begeleiding van cliënten samenkomen? Dan nodigen wij jou uit om voor 23 april 2019 te solliciteren via de onderstaande sollicitatiebutton. Een Verklaring Omtrent Gedrag is een vereiste voor aanname. Heb je nog vragen over deze vacature? Bert Brokelman, Teamleider, staat je graag te woord, zijn telefoonnummer is: 06-41669107.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig naar wat wij jou nog meer kunnen bieden? Kijk op www.interaktcontour.nl/werkenbij.

Meer informatie over de locatie bekijk je hier:

https://www.interaktcontour.nl/waar-vind-je-ons/woonlocatie-de-bramer

 

‘Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld’

Type Vacature
Intern nummer 19-66
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie de Bramer
Postcode 7772CE
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Bert Brokelman (Teamleider) 06-41669107
Functie(s) Begeleider niveau 4
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 09-04-2019
Reageer voor 23-04-2019
Nummer 45018

InteraktContour

InteraktContour biedt zorg aan mensen met een lichamelijk beperking en mensen met hersenletsel. Dit kan zowel bij de mensen thuis (ambulante begeleiding), in een activiteitencentrum of op een woonlocatie. InteraktContour heeft kleinschalige voorzieningen in Flevoland, Overijssel, Gelderland en Utrecht. Samen met de cliënt en eventuele partner kijken we naar de zorgvraag en stellen we doelen. Samen benutten we mogelijkheden!

Meer over InteraktContour