Senior Beleidsmedewerker
's Heeren Loo Oost-Nederland

Zet jij je graag in voor een beter leven voor cliënten en zorgprofessionals? Ben jij in staat strategische vraagstukken te vertalen naar beleid en beleid te vertalen naar uitvoering? Ben jij verbindend, communicatief sterk en heb je ervaring met het aansturen van grote projecten? Misschien ben jij dan die senior beleidsmedewerker die ons team komt versterken!

Waar ga je werken?
Werken op het woonzorgpark van 's Heeren Loo in Ermelo is werken in een prachtige omgeving waar specialistische en complexe zorg geboden wordt aan verschillende doelgroepen van jong tot oud en aan van een lichte tot een zeer ernstige verstandelijke beperking. Op ons zorgpark wonen en werken ruim 700 cliënten en werken 1700 medewerkers

Wat ga je doen?
Betaalbaarheid van zorg speelt binnen de regio de komende jaren een grote rol bij het organiseren van de zorg. Dit betekent dat we continu kritisch moeten kijken naar de manier waarop wij de zorg inrichten. Als senior beleidsmedewerker bewaak je vanuit beleid de voortgang op dit thema. In de rol van projectleider draag je de komende jaren bij aan de herinrichting van complexe zorg. De volgende thema's en projecten vallen daarbij onder jouw verantwoordelijkheid:
 • Herinrichten van complexe zorg (Doelmatige inzet meerzorg & Inzet technologie in de zorg)
 • Zorginkoop en zorgverkoop
 • Positionering en aanbestedingen
 • Kwaliteitsverbetering op basis audits
 • Passende ambulante zorg thuis kind/jeugd en jong volwassen LVB cliënten
 • LVB-GGZ verslavingsproblematiek
Daarnaast ben je als senior beleidsmedewerker verantwoordelijk voor het vertalen van landelijk beleid naar de regio. Samenhang in de driehoek van de organisatie: cliënt, zorgprofessional en organisatie is daarbij het uitgangspunt. Je komt terecht in een dynamische omgeving waarin je snel kan schakelen en verbanden legt. Je ondersteunt vanuit jouw rol het MT.

Je signaleert, adviseert en implementeert. Als senior beleidsmedewerker ben je in staat om samen met de managers zorg projecten en thema's te vertalen naar acties en doelen. Je rapporteert direct aan de manager bedrijfsvoering en werkt nauw samen met de managers zorg en andere betrokkenen.

Dit bieden wij
 • We bieden jou een contract voor 36 uur voor de duur van één jaar, bij goed functioneren met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 3.823,- en maximaal € 5.772,- (FWG 65) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je opleiding en werkervaring als beleidsmedewerker.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% in december.
 • 144 uur vakantie per jaar op basis van 36 uur per week.
 • 57 uur Persoonlijk Budget Levensfase (PBL) per jaar op basis van 36 uur per week. Die je bijvoorbeeld kan inzetten als extra vakantie-uren.
 • Als grootste zorgaanbieder in de gehandicaptenzorg van Nederland kun je profiteren van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
Dit ben jij
 • Je hebt een relevante afgeronde WO-opleiding en meerdere jaren ervaring als beleidsmedewerker. Bij voorkeur heb je kennis van de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en een complexe zorgvraag.
 • Je ben in staat om het speelveld te overzien en benaderd vraagstukken integraal.
 • Je combineert analytisch denken met een hands-on mentaliteit.
 • Je neemt verantwoordelijkheid, kan draagvlak creëren, kunt goed samenwerken op verschillende organisatieniveaus en weet hoe je jouw netwerk het beste benut.
Sollicitatieprocedure
We willen graag kennis met je maken, dus na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact op. Als dé geschikte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we soms wat langer door.

Kunnen wij je verder helpen?
Heb je vragen over deze vacature van senior beleidsmedewerker? Neem dan contact op met recruitment: Joella Morssink via 06 - 82 50 14 70 en Debbie Keulen via 06-23 72 96 44.

Iedere eerste maandag van de maand bespreken onze recruiters van 12:00 tot 12:30 uur een specifiek thema in onze livechat op Facebook. Jouw vragen worden direct beantwoord!

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Beleidsmedewerker
Publicatiedatum 28-07-2022
Reageer voor 15-08-2022
Nummer 112911

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland