Senior citrix beheerder
ZGT

Functieomschrijving

De afdeling ICT (die bestaat uit meerdere teams) verzorgt het dagelijkse beheer en onderhoud van complexe en bedrijfkritische ICT-systemen van ZGT. Het team specifiek beheer is verantwoordelijk voor de continuïteit van de ICT-dienstverlening, zodat deze optimaal met een hoge beschikbaarheid (24/7) en betrouwbaarheid gebruikt kan worden door onze (medische) collega’s. Binnen het team specifiek beheer (bestaande uit 15 IT-specialisten), zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. Onze dynamische ICT-infrastructuur bestaat uit vier interne datacenters, één netwerk verdeelt over beide locaties, geavanceerde storage infrastructuur (SAN/NAS), ca. 500 (virtuele) servers, 4500 gebruikers, 450 applicaties (deels cloud), 3400 werkplekken die grotendeels gebruik maken van Citrix Virtual Apps and Desktops en VMware Horizon View. Aan de backend wordt gebruik gemaakt van zowel Microsoft als Linux systemen.
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continue te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken.

Als senior citrix beheerder acteer je op tactisch en operationeel niveau. Op operationeel niveau ben je in staat om complexe vraagstukken technisch uit te werken en om te zetten in werkzame en veilige oplossingen voor ZGT. Je bent in staat om deze technische oplossingen ook zelf te implementeren. Je bent (mede)verantwoordelijk voor de ICT-infrastructuur en de integrale samenwerking van subsystemen. Naast je operationele taken ben je op tactisch niveau adviseur in projecten en ontwerpt nieuwe technische oplossingen die goed aansluiten op de ontwikkelingen in de zorg.

Wat zijn jouw belangrijkste taken?
• je houdt de dagelijkse operatie gaande;
• het uitvoeren van installatie- en beheerwerkzaamheden;
• je bent verantwoordelijk voor je “eigen” kennisdomeinen;
• regierol bij innovatie;
• het uitvoeren van impact analyses in ICT-projecten m.b.t technische aspecten en geeft advies;
• je denkt in mogelijkheden en kansen, ook wat nieuwe technieken en ontwikkelingen betreft;
• je brengt relaties, risico’s en afhankelijkheden in kaart van ICT-systemen;
• kennisoverdracht naar collega’s;
• het signaleren van bestaande en nieuwe behoeften van het bedrijfsproces en het zorgdragen dat besluitvorming plaatsvindt in samenwerking met proces- en informatieanalisten;
• je werkt nauw samen met andere teams binnen de afdeling om de belangen van de business te vertegenwoordigen;
• je denkt mee en neemt initiatief om de kwaliteit en professionaliteit van het team te verbeteren;
• je draait mee in een bereikbare dienst.

Functie eisen

Een senior citrix beheerder beschikt over een brede kennis van ICT infrastructuur, deelt de passie voor nieuwe technologie en kent de ontwikkelingen in de ICT markt goed, dit is jouw tweede natuur. Je houdt het overzicht op de ICT-infrastructuur en beschikt over een analytisch oplossingsvermogen. Je bent communicatief vaardig en je maakt je snel dingen ‘eigen’. Je beschikt over goede sociale vaardigheden, kunt klantgericht en afdeling overstijgend denken. Je bent in staat om prioriteiten te stellen ten aanzien van de aan jou toebedeelde werkzaamheden waarbij je rekening houdt met de verschillende stakeholders. Je hebt een proactieve instelling en kunt goed samenwerken met zowel gebruikers, technische collega’s als leveranciers. Je houdt ervan om te werken in een complexe omgeving en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Daarnaast beschik je over doorzettingsvermogen om met complexe vraagstukken om te gaan.

Functie-eisen

 • Je hebt een Hbo-diploma in een technisch vakgebied.
 • Je hebt een Microsoft MCSA/MCSE-certificaat.
 • Je hebt bij voorkeur de certificaten Citrix Certified Associate voor Networking (CCA-N), Citrix Certified Associate - Virtualisation (CCA-V) behaald.
 • Ruim kennis van Citrix Virtual Apps and Desktops en XenServer.
 • Ruime ervaring met het inrichten van VDI/SBC-omgevingen.
 • Je hebt kennis van Microsoft infrastructuren (Windows Server2016/2019 en Windows 10).
 • Werkervaring met Ivanti Workspace One, Ivanti Automation Manager, Powershell en Active Directory.
 • Kennis van VMware vSphere/ Horizon View is een pre.
 • Je hebt kennis van ITIL.
 • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent in bezit van rijbewijs B.

Ben je een techneut in hart en nieren en vind je het leuk om de uitdaging aan te gaan om met de nieuwste technieken betrouwbare oplossingen te realiseren en wil je deel uitmaken van ons team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Inschaling

Naast jouw salaris, dat is ingedeeld in FWG 55 en, afhankelijk van jouw ervaring, minimaal € 2.882,= bruto per maand en maximaal € 4.227,= bruto per maand bedraagt op basis van een fulltime dienstverband, ontvang jij additionele vergoedingen voor bereikbaarheidsdiensten evenals een eindejaarsuitkering en 8,33% vakantietoeslag.

Bijzonderheden

Wij bieden je veel eigen verantwoordelijkheid, de kans om je te ontwikkelen, een goed salaris en prima secundaire voorwaarden.

Wij faciliteren graag jouw ontwikkeling en het volgen van opleidingen vinden wij vanzelfsprekend. Je krijgt de beschikking over een laptop, iPad en mobiele telefoon.

Een voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

De sollicitatiegesprekken vinden in overleg plaats. 

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jouw aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy-statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Type Vacature
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Freddy Bekken, tel. 06 12 96 34 76
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 22-04-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 12-05-2021
Nummer 66632

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT