Senior Facilitair Medewerker Keuken
Pro Senectute

Functieomschrijving

Als Senior Facilitair Medewerker in de keuken fungeer je als aanspreekpunt binnen de locatie voor de facilitair medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen aangaande het grand café. Je bent verantwoordelijk voor de (voor)bereiding van de gerechten, stuurt daarbij de keukenbrigade en spoelkeuken aan en drukt een belangrijke stempel op het culinaire niveau en kwalitatieve dienstverlening van het restaurant. Je draagt zorg voor een aantrekkelijk, wisselend en culinair menu. Je ontwikkelt mede nieuwe recepten op basis van trends in de markt, seizoensinvloeden en anticipeert daarbij op specifieke wensen en behoeften van bewoners en gasten. Je bereidt gerechten als meewerkend kok en mede verantwoordelijke voor het restaurant, caterings en andere bijeenkomsten.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

  • Je hebt een diploma op het gebied van facilitair en/of horeca (mbo-4 niveau) aangevuld met werkervaring in de keuken.
  • Je bent communicatief vaardig, gastvrij en je weet de connectie te maken met onze bewoners en gasten.
  • Je bent een teamspeler en aanpakker.

 

Inschaling

  • Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT. In een organisatie met ambitie die echt het verschil wil maken.
  • Werken op een prachtige, kleinschalige locatie waar elke bewoner en elke medewerker even belangrijk is
  • De mogelijkheid om je in de toekomst te blijven ontwikkelen. Inhoudelijk in je werk, in een andere rol of zelfs op een andere locatie
  • Een aantrekkelijk fietsplan, zodat je elke dag heerlijk kunt uitwaaien. 
Type Vacature
Organisatie Pro Senectute
Locatie Woonlocatie Tusselerstaete
Postcode 7241 JH
Stad Lochem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie kun je contact opnemen met Belinda Peters, Teamleider (06 – 40 47 19 43).
Functie(s) Kok
Manager Facilitaire dienst
Publicatiedatum 29-04-2021
Reageer voor 22-05-2021
Ingangsdatum 29-04-2021
Nummer 67865
Doorsturen Bekijk PDF

Pro Senectute

Pro Senectute is een organisatie die al sinds 1922 op een professionele wijze huisvesting en zorg biedt aan senioren. Op de woonlocaties van Pro Senectute woont u geheel zelfstandig in een huurappartement en ontvangt u dienst- en zorgverlening naar wens. Op de zorglocatie wonen senioren met een verblijfsindicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg. Kenmerkend voor Pro Senectute is de stijlvolle omgeving waarin senioren met een brede maatschappelijke en culturele belangstelling in harmonie wonen. Kwaliteit, goede omgangsvormen en privacy zijn vanzelfsprekende elementen in de dienstverlening van Pro Senectute. Wij willen een betrouwbare en flexibele partner zijn op het brede terrein van wonen, welzijn en zorg voor zowel bewoners als medewerkers.

Meer over Pro Senectute