Senior Flexplanner 28-32 uur
Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

Functieomschrijving

Ben jij een creatieveling die meerdere ballen tegelijk in de lucht kan houden? Zie jij het als een uitdaging om de meest moeilijke ‘puzzels’ op te lossen en is je dag pas compleet als je alle locaties hebt kunnen helpen met de inzet van onze flexwerkers? Dan zijn wij bij Zonnehuisgroep IJssel-Vecht op zoek naar jou!

Dit ga jij doen

Binnen Zonnehuisgroep IJssel-Vecht worden de roosters centraal gemaakt. Bij het planbureau komen de aanvragen voor vervanging van ziekte, vakantie en overige afwezigheid binnen, hier zorgt de flexplanner dat de vervanging wordt geregeld. Het team bestaat uit ervaren planners en applicatiebeheerders die werken vanuit huis, locatie of vanaf kantoor. Naast een dag plandienst zet jij je ook in voor de werving van nieuwe flexmedewerkers op niveau 1 en 2, en onderhoud je contacten met onze flexpool medewerkers. Daarnaast geef je ondersteuning om de dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Dit doe je onder andere door langer vooruit te matchen, inzicht te geven in aanvragen en uren en inzicht te krijgen voor de benodigde flex op de lange termijn. Hierdoor vind jij sneller de match tussen de medewerkers en de diensten!

Wij zoeken een gedreven planner die ons team wil komen versterken en daarnaast flex naar een hoger niveau wil tillen. Wat houdt dit in? Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ervaren planner die naast de basis taken van een flexplanner ook andere zaken op zich pakt. De functie is ontstaan door vraag naar professionaliteit en efficiëntie. Je taken naast de normale plannerstaken bestaan uit het maken van managementrapportages, waarvoor cijfermatig inzicht zeker een pré is. Daarnaast ga je aan de slag met het werven van nieuwe medewerkers voor de niveau 1 en 2 functies voor onze dienstverlening.

Als Senior Planner ben je:

  • Creatief en analytisch
  • Thuis in het roosteren en flex en ken je of leer je snel het gebruik van ons      planningssysteem Aysist 7
  • Enthousiast voor het werven van nieuwe medewerkers in de zorg
  • Goed in rapporteren en cijfermatig ingesteld
  • Op zoek naar het efficiënt maken en professionaliseren van systemen
  • Communicatief vaardig

Functie eisen

Dit ben jij

Je werkt in een dynamische omgeving, wat betekent dat je zelden van tevoren weet hoe je werkdag eruit gaat zien. Daarom kun je goed en snel schakelen, houd je overzicht, werk je gestructureerd en beschik je over een behoorlijke dosis energie. Je krijgt een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Daarnaast ben je een expert op het gebied van personeelsplanning en roosteren. Je weet alles over CAO-VVT en de bijbehorende relevante wet- en regelgeving omtrent de arbeidstijdenwet. 

Je hebt minimaal een mbo-diploma en meerdere jaren werkervaring richting planning & logistiek. Je hebt cijfermatig inzicht, bent assertief en proactief. Daarnaast ben je een doorzetter, communicatief sterk en kun je goed werken onder druk. Ervaring met planning in de zorg is geen pré. Op woensdagen ben je beschikbaar en andere dagen in overleg. In de functie krijg je de vrijheid om je ideeën omtrent het efficiënter plannen van de flexpool te opperen en uit te voeren. Je werkt hierin nauw samen met collega’s om als team een zo goed mogelijke dienstverlening te leveren.

Inschaling

Dit bieden wij

Je komt te werken in een team met energieke en betrokken collega’s. Bij ons krijg je de ruimte voor eigen ideeën en initiatieven om de dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

  • Een tijdelijk dienstverband voor 28 – 32 uur voor de uur van een jaar.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, collectieve verzekeringen, goede pensioenregeling, fietsplan en een vitaliteitsbudget
  • De functie is ingeschaald in functiegroep FWG 35 van de CAO VVT (maximaal € 2.762,34 per maand bij een fulltime dienstverband) afhankelijk van werkervaring

Bijzonderheden

Dit zijn wij

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht biedt zorg, welzijn en behandeling aan kwetsbare medemensen met een indicatie voor V&V zorg. De identiteit van de bewoner en de kwaliteit van de zorg staan hierbij voorop. Bewoners komen bij ons tot hun recht en worden erkend in hun uniciteit. Wij geloven dat iedere levensfase waardevol is en willen dit blijvend actief ondersteunen. Dit doen wij door het bieden van zorg, waarbij iedereen zichthuis voelt en tot zijn recht komt als uniek persoon. Vanuit dit vertrekpunt doen wij de dingen zoals wij ze doen. Onze kernwaarden zijn betrokkenheid, waardigheid en uniciteit.

Van zorg naar leven.

Meer informatie

Voor meer informatie neem je contact op met Mariska Terlouw, teamcoördinator flexbureau (bereikbaar op maandag, woensdag & donderdag) via telefoonnummer 06-12503057 of mail naar m.terlouw-vanleeuwen@zgijv.nl

Reageren kan tot 22 juni 2020.

Acquistie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zonnehuisgroep IJssel-Vecht
Locatie Centraal Bureau, in Zwolle
Postcode 8031DZ
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Mariska Terlouw, teamcoördinator flexbureau (bereikbaar op maandag, woensdag & donderdag) via telefoonnummer 06-12503057 of mail naar m.terlouw-vanleeuwen@zgijv.nl
Functie(s) Planner
Publicatiedatum 15-09-2020
Reageer voor 24-09-2020
Nummer 54776
Doorsturen Bekijk PDF

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht biedt zorg, welzijn en behandeling aan kwetsbare medemensen met indicatie V&V zorg. Vanuit onze Christelijke grondslag is het de intentie en ambitie om vanuit de identiteit van de cliënt kwaliteit van zorg te bieden. Cliënten komen tot hun recht en worden erkend in hun uniciteit. Zonnehuisgroep IJssel-Vecht is een groep van zorglocaties, actief met vier locaties in Zwolle (de Esdoorn, de Molenhof, de Riethorst en het Zonnehuis) en een locatie in Ommen (de Hoekstee). Aanvullend heeft de organisatie zich gespecialiseerd in het bieden van thuiszorg in de woonzorgzones rondom de locaties. Vanuit het behandelcentrum wordt professionele zorg geleverd op alle locaties. De locaties hebben gemeen dat dezelfde hartelijkheid wordt gedeeld. Waar soortgelijke doelen worden nagestreefd. Waar elk mens er toe doet.

Meer over Zonnehuisgroep IJssel-Vecht