Senior Fondsenwerver
Trajectum

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een baan waarin je bijdraagt aan een belangrijk, maatschappelijk doel en je alle vrijheid krijgt om jouw goede ideeën om fondsenwervende kansen te benutten? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Waar kom je te werken?
Jij komt te werken binnen Trajectum. Wij bieden behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een deel van de cliënten heeft een forensische achtergrond. Bij Trajectum werken ongeveer 1750 medewerkers verdeeld over de locaties in het noorden en oosten van het land. Trajectum bestaat uit drie sectoren, welke zijn Klinisch Behandelen, Specialistisch Verblijf en Ambulante Zorg. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon– en werkvoorzieningen.

Wat ga je doen?
Als senior fondsenwerver ga je voor Stichting tot Steun aan Trajectum en Trajectum aan de slag om nog meer vermogensfondsen, bedrijven en andere grote gevers (major donors) enthousiast te maken voor ons mooie en belangrijke werk! Je geeft vorm en inhoud aan een ambitieuze fondsenwervende strategie gericht op het ontwikkelen van deze relaties en het verkrijgen van subsidies e.d. Je stelt samen met je collega’s op basis van het meerjarenplan het jaarplan op en denkt mee over de lange termijnstrategie. Je schrijft, begeleidt en evalueert fondsaanvragen en hebt een aantal accounts die je verder ontwikkelt en gaat vooral op zoek naar nieuwe fondsenwervende kansen.

 

 

Functie eisen

We zijn op zoek naar iemand die:

 • Een afgeronde, relevante hbo-opleiding heeft en tenminste vijf jaar ervaring heeft in fondsenwerving.
 • Sterk is in het ontwikkelen van relaties met organisaties en mensen. Je kunt strategisch, conceptueel denken en (geef-)proposities ontwikkelen.
 • Vol energie zit, creatief is en eigen initiatief toont. Je gaat graag op zoek naar nieuw potentieel én de perfecte match.
 • Zich als serieuze gesprekspartner gemakkelijk beweegt binnen verschillende netwerken en op verschillende niveaus.
 • Het commerciële inzicht heeft om kansen te herkennen en te verzilveren.
 • Ruime ervaring heeft met het schrijven van fondsaanvragen, sponsorvoorstellen en andere wervende teksten. Je behaalt successen door je overtuigende pen. Vervolgens breng je het voorstel van A tot Z tot een goed einde.
 • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en het fijn vindt om in teamverband te werken maar je kan ook goed zelfstandig aan de slag.

Inschaling

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een baan voor een belangrijk, maatschappelijk doel met een prettige werkomgeving met betrokken collega’s en een uitdagende doelgroep. De functie is nieuw en er zal na een jaar worden gekeken of dit in deze vorm verder doorgezet wordt. In deze functie krijg je alle ruimte om jouw goede ideeën in de praktijk te brengen. Je werkt voor Stichting tot Steun aan Trajectum en komt in dienst bij Trajectum. Daarnaast bieden we je goede arbeidsvoorwaarden:

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar.
 • Een passend salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve (zorg)verzekeringen.
 • Fietsplan.
 • Bedrijfsfitness.

Bijzonderheden

Zien we jou binnenkort?

Heb je belangstelling voor deze functie? Reageer dan voor 27 september 2021. Sollicitaties ontvangen wij graag uitsluitend online via onze eigen vacaturepagina op de website www.trajectum.nl. Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan. Voor vragen over de functie of procedure kun je terecht bij Ellen Endeman, HR-adviseur, telefoonnummer 06-53537047.

Een voorwaarde voor het werken bij Trajectum is dat er een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gerelateerd aan het dienstverband wordt overlegd.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben in de procedure.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie in overleg / nader te bepalen
Postcode 80017KZ
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ellen Endeman, 06-53537047
Functie(s) Fondsenwerver
Publicatiedatum 13-09-2021
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 27-09-2021
Nummer 71063

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum