(Senior) Gedragswetenschapper
Curess

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Curess is een organisatie die Jeugdzorg biedt in de regio’s Twente, Midden IJssel / Oost Veluwe, Noord Veluwe en de Achterhoek. Er werken inmiddels meer dan 130 ambulant hulpverleners bij onze organisatie. We willen naast gezinnen staan om met elkaar beter te leren samen leven. Dit betekent dat wanneer het even moeilijk is, we er zijn om naast kinderen en ouders (leerkrachten, opvoeders en andere betrokkenen) te staan. We maken verbinding met kinderen en hun ouders om vanuit een goede relatie te werken aan een beter evenwicht in het gezin. Ons doel is dat gezinnen daarna zonder ons verder kunnen. Dit doen we in de reguliere ambulante hulpverlening, in de Intensieve Systeembegeleiding (ISB) en in de Ambulante Spoedhulp (ASH).

Werken bij Curess betekent dat je erbij hoort, dat je samenwerkt in een hecht team met veel onderling contact. We werken samen op een professionele manier en hebben heel veel plezier met en aandacht voor elkaar.

Functie eisen

Wie zoeken we?

Wij zoeken een zelfbewuste collega die samen met het team gedragswetenschappers de inhoudelijk expertise inzet om kinderen en gezinnen te ondersteunen. Samen met de ambulant hulpverleners geven we ambulante hulpverleningstrajecten vorm vanuit de inhoudelijke behoefte. Door jouw expertise toe te voegen leveren we kwalitatief hoogwaardige en effectieve hulpverlening. Dit doe je veelal in complexe en crisogene situaties. Je coacht en ondersteunt ambulant hulpverleners in de verschillende teams, je coördineert de zorgverlening en je bent, waar nodig, actief aanwezig in zorgsituaties, crisissen en/of cliëntbesprekingen, je bent aanspreekpunt en relatiebeheerder voor verwijzers en behandelaars en je bent vooral een bevlogen vakmens en leermeester! Je bent opgeleid als orthopedagoog – generalist, GZ psycholoog of Kinder – en Jeugd psycholoog. Je beschikt over een geldige registratie.

Je bent flexibel, je vindt het gaaf om mee te gaan de gezinnen in, je wilt werken in een leuke, jonge, ambitieuze Jeugdzorgorganisatie, je hebt relevante werkervaring en je wilt mee- ontwikkelen aan de jeugdzorg van de toekomst.

Taken die je uitvoert zijn o.a.:

  • Het leveren van inhoudelijk expertise in het op- en bijstellen van zorgplannen, risicotaxaties en beoordelingen;
  • Het nemen van inhoudelijk kernbeslissingen iom ambulant hulpverleners d.m.v. multidisciplinaire besluitvorming;
  • Het bevorderen van de deskundigheid van medewerkers door het bespreken van casuïstiek
  • Het geven van vakinhoudelijke ondersteuning en training;
  • Het leveren van bijdragen aan methodiekontwikkeling, innovatie en evaluatie;
  • Afstemmen en coördineren van hulpverlening op inhoudelijk niveau in dialoog met alle betrokkenen;
  • Evalueren en bewaken van de juiste uitvoering van het zorgplan, de continuering van de zorg en de veiligheid voor jeugdige.

Inschaling

Wat hebben we te bieden?

Je wordt gedragswetenschapper in ons team gedragswetenschappers. Dit team bestaat 4 uit gedragswetenschappers en door de groei van Curess groeit ook dit team. We hebben een baan voor jou van 36 uur per week (minder uren met een minimum van 28 uur is bespreekbaar). Daarnaast bieden we leuke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een lease-auto en veel ruimte voor collectieve en persoonlijke ontwikkeling.

Bijzonderheden

Heb je vragen?

Wil je meer weten over deze functie? Dan kan je bellen met Jeroen Wevers, directeur zorg. Hij is te bereiken via 06-51478438.

Heb je zin in deze baan?

Heb jij interesse in deze baan? Solliciteer dan via de blauwe sollicitatiebutton op onze website!

Voor meer informatie kijk op www.curess.nl.

Type Vacature
Organisatie Curess
Locatie Curess
Postcode 7451 CS
Stad Holten
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Jeugdzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Jeroen Wevers, directeur zorg, 06-51478438.
Functie(s) Gedragskundige
Publicatiedatum 05-02-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 05-02-2022
Nummer 107840

Curess

Curess is een organisatie die Jeugdzorg biedt in de regio’s Twente, Midden IJssel / Oost Veluwe, Noord Veluwe en de Achterhoek. Er werken inmiddels meer dan 130 ambulant hulpverleners bij onze organisatie. We willen naast gezinnen staan om met elkaar beter te leren samen werken. Dit betekent dat wanneer het even moeilijk is, we er zijn om naast kinderen en ouders (leerkrachten, opvoeders en andere betrokkenen) te staan als het moeilijk is. We maken verbinding met kinderen en hun ouders om vanuit een goede relatie te werken aan een beter evenwicht in het gezin. Ons doel is dat gezinnen daarna zonder ons verder kunnen. Dit doen we in reguliere ambulante hulpverlening maar ook in de ambulante spoedhulp.

Werken bij Curess betekent dat je erbij hoort, dat je samenwerkt in een hecht team met veel onderling contact. We werken samen op een professionele manier en hebben heel veel plezier met en aandacht voor elkaar.

Meer over Curess