Senior GGZ agoog FPA De Boog
GGNet

In het werk als Senior GGZ agoog is geen dag hetzelfde op FPA de Boog in Warnsveld. In een multidisciplinair team krijg jij de kans om jouw expertise in te zetten in het begeleiden en coachen van collega’s.

Je bent een ervaren GGZ agoog groepsleider in het werken op een forensisch psychiatrische afdeling. Je bent de collega coach voor de andere teamleden en samen met de teamleider en behandelaren ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van het team en het voortdurend versterken van de deskundigheid van collega teamleden. Samen met de teamleider en de regiebehandelaar geef je vorm, inhoud en uitvoering aan de deskundigheidsbevordering van het team. Je bent dus niet alleen knettergoed in je vak, maar je kan ook anderen motiveren en begeleiden.
In de rol van meewerkend voorvrouw/man ben je een voorbeeld in het contact met de patiënten en het behouden van de balans tussen vrijheid en veiligheid.  Je bent de spil in de dagelijkse coördinatie van de zorg en bent hierin een aanspreekpunt voor verschillende disciplines.

Functie eisen

✔ Je bent in het bezit van een agogische hbo-opleiding
✔ Je hebt ruime ervaring in de forensische psychiatrie en de daar toegepaste behandelmethoden en in het multidisciplinair samenwerken met deze complexe maar buitengewoon interessante doelgroep.
✔ Je bent een voorbeeld v.w.b. deskundigheid, ambitie, creativiteit, humor en je neemt zichtbaar initiatief om zaken te verbeteren. 
✔ Je hebt aantoonbare (didactische) vaardigheden in het overdragen van kennis en kunde. En je houdt je kennis binnen je vakgebied op pijl.
✔ Je durft samen met ons de lat hoog te leggen als het gaat over de kwaliteit van zorg

Inschaling

✔ Een dienstverband voor minimaal 28 uur tot maximaal 36 uur per week voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
✔ Een goed salaris (CAO FWG 50, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring, Max €3755,-).

✔ Daarnaast een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato.
✔ 21 vakantie dagen (+ 35 uur levensfasebudget uren)
✔ Een pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
✔ Ook kun je als werknemer bij GGNet deels zelf je eigen secundaire arbeidsvoorwaarden bepalen.
✔ Wij bieden je daarnaast een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving

Bijzonderheden

FPA De Boog omvat een kliniek van 74 bedden, een forensisch beschermd wonen bungalow van 6 plaatsen en een polikliniek met locaties in Warnsveld, Apeldoorn, Zevenaar, Winterswijk en Doetinchem.
Naast zo’n 70 patiënten met een forensische titel vervult de afdeling de functie voor zogenoemde beveiligde bedden voor GGNet. Dit betreft patiënten met een civiele maatregel die vanwege ernstige gedragsproblematiek een forensisch behandelmilieu behoeven. De kliniek heeft drie gedifferentieerde leefmilieus die bestaan uit verschillende afdelingen. Deze afdelingen vormen samen een cluster: een zorgpad waarbinnen, opname, behandeling en resocialisatie plaatsvindt.  Deze milieus kenmerken zich doordat ze aansluiten bij en ondersteunend zijn voor de behandeling van patiënten. Familie en naasten worden voor zover dat mogelijk is bij de behandeling betrokken.

Verdere informatie:

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met  Nikki Velthuis, Kevin Chaudron of Nicky, via telefoonnummer: 088-9331577.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Odette ten Bulte, Recruiter, via 06-46975846.

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met recruitment@ggnet.nl.

Type Vacature
Intern nummer 202473
Organisatie GGNet
Locatie GGNet in Warnsveld
Postcode 7231PA
Stad Warnsveld
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 6
Publicatiedatum 23-05-2021
Ingangsdatum 23-05-2021
Reageer voor 25-06-2021
Nummer 68402

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet