Senior HR adviseur - Apeldoorn en Almelo
Verian

Functie: Senior HR Adviseur met coördinerende rol
Aantal uren per week: 28-36 uur
Periode: jaarcontract met intentie tot onbepaalde tijd

In verband met uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een

Senior HR adviseur

Als Senior HR adviseur heb jij een coördinerende rol. Je brengt de HR afdelingen van de 3 thuiszorglabels, Thuisgenoten, Vérian en BTKzorg, samen. Het team waar jij in komt te werken bestaat uit 3 HR adviseurs en 3 HR medewerkers. Samen met je collega’s werk je aan belangrijke HR thema’s, waaronder het binden, boeien en behouden van zorgprofessionals. Je stimuleert de verbinding en weet met jouw frisse ideeën de samenwerking onderling te optimaliseren met als doel de werkprocessen te verbeteren en HR naar een next level te ontwikkelen.

Je bent een stevige en deskundige gesprekspartner voor directie en management en weet onze HR visie in concrete acties te vertalen. Daarmee ondersteun je in het behalen van de organisatiedoelstellingen. Je houdt je bezig met complexe vraagstukken, individuele casuïstiek en neemt deel aan projectgroepen binnen de organisatie. Je straalt senioriteit uit, bent gericht op samenwerking en gaat voor resultaat.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Het ontwikkelen en implementeren van HR oplossingen die het organisatieresultaat ondersteunen.
 • Het beheren en verder uitbouwen van de relatie tussen directie, middenmanagement en medewerker.
 • Het ondersteunen en proactief benaderen van directie en management op strategisch en tactisch niveau bij veranderingen op het gebied van belangrijke organisatorische en personele issues.
 • Het leveren van input op het gebied van ontwikkeling en HR strategieën.
 • Het ontwikkelen en implementeren van diverse HR instrumenten.
 • Projectleiderschap van HR projecten, waaronder medewerkers tevredenheid, onboarding en 360o feedback.

Hebben we een match? Dan bieden wij jou:

 • Een veelzijdige en uitdagende functie binnen een enthousiast en professioneel team.
 • Een plezierige, dynamische werkomgeving met alle ruimte voor eigen inbreng. 
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Inschaling op basis van de cao VVT in FWG (55) maximaal € 4.426,10 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform de cao-VVT, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenvoorziening en een aantrekkelijke werkkostenregeling.

Dit ben jij:

 • Jij hebt een afgeronde relevante hbo-opleiding op het gebied van HR.
 • In een strategische HR adviesfunctie heb je al meerdere jaren ervaring opgedaan, bij voorkeur in een coördinerende of leidinggevende rol.
 • Voor het opstellen en uitrollen van beleidsvraagstukken en het leiden van projecten draai jij je hand niet om.
 • Jij staat stevig in je schoenen en hebt ervaring in het begeleiden van veranderingsprocessen
 • Jouw advies skills zijn prima ontwikkeld.
 • Jij hebt goede kennis van relevante wet- en regelgeving.
 • Anderen op een prettige en effectieve manier overtuigen  en inspireren is voor jou geen probleem. Je bent immers een teamspeler, coach en verbinder en hebt een pro- actieve houding.
 • Jij bent integer, creatief en hebt een groot doorzettingsvermogen.

Wie zijn wij:
De HR afdeling staat opgesteld voor de 3 thuiszorglabels; Vérian, Thuisgenoten en BTKzorg. De organisaties leveren huishoudelijke ondersteuning, begeleiding en verpleging en verzorging in de wijk. Daarnaast kennen zij een aantal woonzorglocaties. Doel van de organisaties is het bieden van alle vormen van zorg, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en de aandacht krijgt voor alles wat het leven de moeite waard maakt. Er wordt gewerkt in kleinschalige teams, waardoor verantwoordelijkheid en eigen initiatief een belangrijk onderdeel van het werk is.

Je werkt met diverse zorgprofessionals voor de verschillende zorglabels. Denk daarbij aan onder andere verpleegkundigen, VIG-ers, huishoudelijke ondersteuners, JGZ medewerkers en thuisbegeleiders in de regio’s Twente, Groningen, Drenthe, Achterhoek, Apeldoorn, de Veluwe en Nijmegen.

Op de kantoren in Almelo en Apeldoorn zijn de stafafdelingen gepositioneerd. 

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan via onderstaand formulier! Als je vragen hebt kun je bellen met Annemarie Bouwmeester op telefoonnummer 06-13886320 of met Jolande Rekveldt op telefoonnummer 088-0881533, beide HR adviseurs.

Wij vinden de veiligheid en bescherming van onze cliënten en collega’s belangrijk. Daarom wordt er, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd.

De vacature sluit op het moment dat we de juiste kandidaat hebben gevonden.

Wij kiezen er bewust voor deze vacature zelf in te vullen. Wij vragen bedrijven of organisaties die hun diensten aan willen bieden, geen contact met ons op te nemen.

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Apeldoorn
Postcode 7336 BA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Overig
Personeelsadviseur
Staffunctionaris
Publicatiedatum 14-10-2022
Reageer voor 17-12-2022
Ingangsdatum 14-10-2022
Nummer 114691
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian