HR Adviseur | 24-28 uur
Stichting Rosengaerde

Waarom Rosengaerde?

Rosengaerde is een zorgaanbieder met een sterke lokale binding en wij spelen een actieve rol waar het gaat om de inrichting en levering van zorg, diensten en welzijn voor ouderen en andere zorgbehoevenden in de gemeente Dalfsen. Binnen de organisatie werken ruim 300 (zorg)professionals iedere dag aan onze visie: ‘zorgen voor mogelijkheden’. Daarbij worden zij ondersteund door eenzelfde aantal vrijwilligers.

Jij weet als ervaren HR professional als geen ander dat er veel gaande is in de zorg en hoe je hier vanuit HR een belangrijke rol in kunt spelen. Jij draagt eraan bij dat de missie en visie van Rosengaerde wordt door vertaald in een HR beleid wat er toe leidt dat onze medewerkers met veel plezier elke dag opnieuw de zorg aan onze cliënten leveren.

Bij Rosengaerde kan jij het verschil maken in de functie van HR adviseur voor onze organisatie; een werkomgeving die er echt toe doet.

De functie

Als HR adviseur draag je bij door ons HR beleid te moderniseren en proactief aan de slag te gaan met diverse HR gerelateerde thema’s. Een afwisselende en brede rol waarin zowel een beroep wordt gedaan op jouw strategische denkkracht,  jouw probleemoplossend vermogen en operationele expertise. Je hebt een visie op je vak die je maar wat graag deelt. Als HR-adviseur ben je aanspreekpunt voor de manager Bedrijfsvoering voor zaken die het HR team aangaan. Je bent een volwaardig en stevige gesprekspartner voor ons MT, bestaande uit een bestuurder, een controller en drie managers.

Elke dag ziet er anders uit; van sparren met het management over beleidsmatige zaken, het initiëren van een cultuurprogramma, het opstellen en uitvoeren van de vertaling van het strategisch jaarplan voor jouw afdeling, tot aan het ontwikkelen van een wervingscampagne. Je leidt verschillende projecten en bent betrokken bij diverse organisatieontwikkelingen. Je schrijft en analyseert diverse strategische beleidsstukken, zodat medewerkers effectief en met plezier hun werk kunnen doen. Dit alles doe je in nauwe samenwerking en afstemming met je HR collega’s, waarbij ook operationele zaken onderdeel zijn van je takenpakket.

Waar ga je werken?

Je werkt samen met een personeelsadviseur, een HR medewerker en een HR stagiair. Daarnaast werk je multidisciplinair en nauw samen met de afdelingen beleidsadvies, communicatie, administratie, ICT en het directiesecretariaat. Je werkplek bevindt zich nabij onze locatie in Dalfsen. Ook zijn er mogelijkheden om vanuit huis te werken.

Wie ben jij?

Wie ben jij?

 • Je bent toegankelijk, klantgericht, proactief en beschikt over een gezonde dosis relativeringsvermogen en een hands-on mentaliteit.
 • Je schakelt makkelijk tussen strategisch, tactisch en operationele taken.
 • Je weet mensen met elkaar te verbinden.
 • Resultaatgericht, verantwoordelijk en creatief.
 • Doelgericht en denkend in mogelijkheden.

Waarin maak jij het verschil?

 • Je beschikt naast een afgeronde HBO opleiding gericht op Human Resource Management, over minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je bent een doortastende adviseur die het management gevraagd en ongevraagd adviseert en hebt aantoonbare ervaring in het schrijven, professionaliseren van HR beleid en de implementatie daarvan. 
 • Je hebt ervaring met multi disciplinair werken en projectmanagement. Ervaring in lean-methodes als continu verbeteren is een pré.
 • Je hebt kennis van het werken met een digitaal personeelsadministratiesysteem en -dossiers;
 • Je hebt affiniteit met werken binnen het zorg-landschap en  ervaring met het werken binnen een CAO.
 • Je hebt uitstekende digitale en communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en zelfstandige functie in een mooie maatschappelijke organisatie voor 24 tot 28 uur in de week. De uren zijn in overleg af te stemmen.
 • Je salaris is tussen de €2700,46 en €4286,78 op basis van 36 uur per week conform FWG 55 (CAO VVT). De salarisinschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
 • Contract voor de duur van 1 jaar met de intentie tot een vast dienstverband.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en een persoonlijk budget.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en voldoe je aan de gestelde eisen? Solliciteer dan voor 8 november 2021 door je motivatiebrief en cv te versturen.

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Jos Westenbrink, Manager Bedrijfsvoering, 06-82653534.

In het selectiegesprek zal het opvragen van referenties aan de orde komen.

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Adviseur
Personeelsadviseur
Publicatiedatum 23-09-2021
Ingangsdatum Op korte termijn in overleg
Reageer voor 08-11-2021
Nummer 71342
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

We maken met onze belofte ‘zorgt voor mogelijkheden’ graag het verschil. We bieden verpleeghuiszorg, thuiszorg, huishoudelijke hulp, maaltijdservice (in onze ontmoetingsruimte De Blauwe Bogen in Dalfsen of thuisbezorgd), dagbesteding, activiteiten, personenalarmering, domotica, klussendienst, was- en linnendienst en diensten op maat. We helpen cliënten op ‘een eigen wijze’ hun leven voort te zetten en bieden zorg en diensten passend bij de behoefte. Waar mogelijk vergeten we de standaard en maken we een plan op maat. Ons doel? De beste oplossing voor onze cliënten, waarbij we ervoor zorgen dat ze de regie houden over hun eigen leven. Aandacht voor familie en vrienden vinden we belangrijk. We werken met kleinschalige teams, zodat cliënten onze medewerkers goed leert kennen. Zie ook www.rosengaerde.nl

Meer over Stichting Rosengaerde