Senior medewerker HR-administratie (32 uur per week, Deventer)
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Kom jij onze HR-afdeling, die volop in ontwikkeling is, versterken?

HR maakt onderdeel uit van de afdeling Bedrijfsvoering. Je werkt in een team met HR-adviseurs, een casemanager verzuim, medewerkers HR- en salarisadministratie en medewerkers werving &selectie.

In de functie van senior medewerker HR-administratie ben jij de inhoudelijke spil binnen HR-administratie en aanspreekpunt voor de manager Bedrijfsvoering op dit vakgebied. Binnen de afdeling neem jij het voortouw bij veranderingen en nieuwe ontwikkelingen.

Je bent ook één van de medewerkers die zorgt dat onder andere de HR-administratie op orde is, mutaties op tijd verwerkt worden en overeenkomsten juist en tijdig gemaakt en verstuurd worden. Jouw klanten, de leidinggevenden en medewerkers, kunnen ervan op aan dat jij een goede service en kwaliteit levert. Je bent dienstverlenend, ziet de meerwaarde van samenwerken en doet dit ook graag.

Wij ontwikkelen ook onze systemen en processen op HR door, met de focus op zoveel mogelijk automatiseren en digitaliseren. Hierdoor zal deze functie zich ontwikkelen van vooral administratieve werkzaamheden naar meer procesbeheersing en procesaanpassing. In deze ontwikkelingen wordt van jou een voortrekkersrol verwacht.   

Wij zien graag oplossingen en resultaten, maar altijd weloverwogen en goed onderbouwd. Je gaat voortvarend te werk om in de organisatie je weg te vinden.

Functie eisen

Wat vragen wij van je?

  • HBO werk en denkniveau, afgeronde HR-opleiding op minimaal MBO niveau 4;
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring op een HR-administratie;
  • Je weet processen te beschrijven, in te richten en te automatiseren;
  • Je bent administratief sterk en nauwkeurig;
  • Je bent analytisch en weet de uitkomsten te vertalen naar oplossingen en resultaten;
  • Je sluit goed aan bij je 'interne klant' en weet wat zij nodig hebben;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en samenwerken is voor jou vanzelfsprekend.

Inschaling

Wat bieden wij je?
Een afwisselende functie voor, in eerste instantie, de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt maximaal € 3.264,29 bruto per maand (FWG 45) bij een volledige werkweek (36 uur per week). De CAO biedt een volledige 13e maand. 

Bijzonderheden

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional. Daarnaast hebben we een groot aanbod in persoonlijke ontwikkelingsmodules (via Goodhabitz), zodat jij ook je persoonlijke ontwikkeling een boost kunt geven!

Solliciteren
Je kunt tot en met 7 maart 2021 reageren via onderstaande link.
https://zorggroepsolis.nl/werken-bij/onze-vacatures/316/senior-medewerker-hr-administratie-32-uur-per-week-deventer

Informatie
Wil je eerst meer informatie? Dan gaan we gaan graag met jou in gesprek! Neem gerust contact op met Jack Westerbeek, manager bedrijfsvoering, tel. 06- 30385659.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden Solis vergoed.

Type Vacature
Intern nummer 268
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Medewerker P&O
Publicatiedatum 22-02-2021
Reageer voor 08-03-2021
Ingangsdatum 22-02-2021
Nummer 57855

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis