Senior medewerker salarisadministratie
ZGT

Functieomschrijving

Kan jij helemaal op gaan in uitdagende salarisvraagstukken? Krijg jij er energie van als alle werknemers op tijd en correct hun salaris overgemaakt krijgen? Optimaliseer en automatiseer jij graag samen met jouw collega’s de dynamische mutatiestroom? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou! 

Met jouw ervaring ben je binnen no time hét aanspreekpunt als het gaat om het onderwerp waar iedereen elke maand weer naar uit kijkt, het salaris. Voor onze medewerkers een maandelijks bedrag wat weer op de bankrekening wordt gestort, maar voor jou betekent het veel meer. Je houdt je in deze functie bezig met het op tijd verwerken en controleren van onze dynamische mutatiestroom. Je bewaakt de fiscale, arbeidsrechtelijke en cao-aspecten van de verloningen en verzorgt de informatievoorziening van/aan externe instanties (o.a. Belastingdienst, Pensioenfonds en UWV). Daarnaast ben je een ster in het analyseren van gegevens, opstellen van rapportages en beantwoorden van complexe salarisvraagstukken. Je draagt actief verbeteringen aan gericht op de optimalisering van de processen rondom de salarisadministratie.

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding en je hebt je PDL afgerond en bij voorkeur ook je VPS gehaald.
  • Je hebt drie tot vijf jaar recente ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de zorg.
  • Youforce en Beaufort kennen geen geheimen voor je en je kunt jezelf een Excel expert noemen
  • Je bent communicatief vaardig, flexibel en analytisch.
  • Je kijkt met een kritische blik naar bestaande processen en kunt je inleven in de gebruiker.
  • Je hebt service verlenen hoog in het vaandel en beschikt over geduld en souplesse.
  • Je bent accuraat, goed in staat om zelfstandig te werken, maar ook een teamplayer.

Inschaling

Je salaris is ingedeeld in FWG 50 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.453,= (50-0) en maximaal € 3.664,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband, exclusief 8,33% vakantietoeslag en exclusief 8,33% eindejaarsuitkering.

Bijzonderheden

Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.
De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 11 december 2020.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 2020-364
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ismaël Aziem, telefoonnummer 088 708 3519.
Functie(s) Salarisadministrateur
Publicatiedatum 18-11-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 03-12-2020
Nummer 56048

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT