Senior Sociotherapeut Zutphen
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Wil jij je expertise inzetten en je verbinden aan de ambitie van dé specialist in de verslavingszorg? Kom dan bij ons 'Team Terra' in Zutphen werken!

Je verstaat je vak, bent professioneel en hebt een warme persoonlijkheid. Je neemt op het juiste moment beslissingen en durft standpunten in te nemen en je hieraan te committeren.

 • Je levert een belangrijke bijdrage in het bieden van een klinische behandeling aan patiënten met een verslaving in combinatie met andere psychiatrische problemen.
 • In samenwerking met andere disciplines na te gaan hoe de samenhang is van deze verschillende probleemgebieden.
 • De behandeling en begeleiding en het uitgebreide (neuro) psychologische onderzoek wat geboden wordt, heeft als doel om uit te zoeken waarom deze persoon is vastgelopen en om mede te bepalen wat het meest passende vervolg is.
 • Het behandelaanbod en de begeleiding is zowel in groepsverband als aangepast aan het individu, met de nadruk op verslaving, co-morbiditeit en resocialisatie.

Dit neem je mee

 • Een relevante HBO opleiding, bijvoorbeeld HBO-V, MWD of SPH, eventueel aangevuld met een verpleegkunde- of sociotherapeutische differentiatie op post-HBO-niveau en/of overige relevante cursussen.
 • Affiniteit met de verslavingszorg en relevante werkervaring in de verslavingszorg en/of psychiatrie.
 • Affiniteit met het begeleiden van patiënten in crisissituaties.
 • Bereidheid om in onregelmatige diensten te werken.

Dit bieden wij

Je krijgt een mooi salaris, zoals is afgesproken in de cao GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 50. Het maximale, bruto salaris bedraagt € 3.678,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een cao-salarisstijging tot en met 1 juni 2021, zoals omschreven in de CAO-GGZ.
 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • De mogelijkheid op een eenvoudige manier te werken aan je eigen ontwikkeling door middel van onze digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Deelname aan de FiscFree-regeling van Tactus: schaf voordelig een nieuwe elektrische fiets, computer, telefoon of tablet aan of sport met korting.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze website.

Wil je eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Gerrit Kroes, manager via telefoonnummer 06 -131 221 93. Hij vertelt vertelt je er graag meer over.

Type Vacature
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Zutphen, locatie Willem Dreesstraat
Postcode 7204JP
Stad Zutphen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Gerrit Kroes, manager, telefoonnummer 06 - 131 221 93
Functie(s) Sociotherapeut
Publicatiedatum 11-11-2020
Ingangsdatum 11 november 2020
Reageer voor 31-12-2020
Nummer 55921
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg